mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Sisteminis failas sugadintas, ne atsisiuntimas - atkūrimo konsolė bus ištrinti kietajame diske?

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 24, 2008, 09:22
Narys

Labas,

Ne tik mano universitetas internete neveikia mano kompiuteryje dabar nusprendė mirti

Praėjusią naktį aš kreipėsi į PC, rašė kažką Notepad ir ten įdėti DVD žiūrėti. Paspaudus naudoti Nero, kad pamatyti jį, ir jis sudužo, todėl aš paėmiau disko ir naudojama Task Manager pabaigos Nero įdėti diską atgal ir bandė vėl ir tas pats atsitiko tik šį kartą geltonas pranešimas atėjo iš įrankių juostos, sakydamas: , kad failas buvo sugadintas, dėžių daug atėjo apie įvairias programas, kad negali paleisti ir tada pranešimą, kad failas buvo sėkmingai panaudotos. Kompiuteris sudužo ir aš vėl iš naujo, prisijungęs atgal į mano sąskaitą ir daugiau langų atėjo vėl sako, kad paleisti programos paleidimo metu negali paleisti.
Aš vėl ir vėl jis atėjo su "Ar norite įkelti ne iš safemode, safe mode m / networking, safe mode m / komanda verčia arba paprastai - Mane pasirinko paprastai, jis negaus daugiau, nei Windows ekrano disko šviesos buvo nuolat (o ne mirksi). Iš naujo vėl ir pasirinkti Safe Mode, vadovavimo linijų apkrovos atėjo su skirtingais. Dll ir. SYS failai, ir tada ji sustoja ir pradeda naujo kompiuterio (bandė pora daugiau kartų, tas pats nutiko). Kitą kartą pakrautas jis teigė, kad buvo perskaityti disko klaidos paspauskite Ctrl Alt + Delete paleisti. Aš paliko jį po to.
Šiandien nusprendžiau pabandyti paleisti iš XP diską, įdėti, kad ir gavo ekrane, kai jis paklaus ką nori daryti, bet nebuvo tikras, ką spaudoje - jei galiu naudoti atkūrimo konsolę aš prarasti viską?
Aš tekstas mano draugas, kuris žino daugiau nei aš apie kompiuterius ir jis sakė, kad tikėtina, RC, būtų ištrinti kietojo disko, bet, kad galėčiau sukurti disko ir tikimės, kad tai nepadės suklysti ir susigrąžinti viską, kad taip - galėčiau tai padaryti? Niekada įsteigti pertvarų pats, ar naudoti RC. Iš pradžių jis sakė, kad naudotis vergais, bet aš ne turiu nieko, bet mano kompiuteryje universitete (mes turėjome dvi sistemas namuose).
Dokumentai nėra remiama ir desperatiškai nenori iš naujo formato.

Help appreciated.
Old Spalis 24, 2008, 09:51
Administrator Grupė

Please don't start dubliuoti temas, ačiū.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 24, 2008, 09:53
Narys

Naudinga.
Nežinojau kur dėti, ir kaip ji laikosi dienų žmonėms atsakyti čia aš maniau, pajungiant ją tose vietose, kur žmonės specializuojasi į abu laukus, kad mano problema patarimai suteiks man daugiau galimybių nustatymas ją artimiausiu metu.
Old Spalis 24, 2008, 10:21
Administrator Grupė

Oi atsiprašau, yra nemokama paslauga, čia nėra pakankamai geri, Ojo.
Old Spalis 24, 2008, 11:00
Narys

Mm.
I'm just annoyed dabar.
Aš tiesiog pabandyti Figure it out by myself, ir tikiuosi ne smūgis save gamybos procese .. arba dar blogiau, prarasti viską.
Old Spalis 24, 2008, 12:49
Kenkėjiškų programų grupės

Esmė atkūrimo konsolė susigrąžinti Windows įsteigti - AFAIK tai nebus ištrinti kietajame diske.

Naudinga vadovą galite rasti čia

http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html

Kita galimybė yra ta, kad jūsų standžiajame diske yra išeitis. Įsitikinkite, kad turite atsarginę kopiją ką gali - Just in case.

Mano sistema: It's all mine ...

Procesorius (-iai):
C2D E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM atmintis:
2 x 1GB Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Graphics Card (-ai):
GeForce 8600GT
Garso plokštė:
Creative X-Fi
Kietasis diskas (-ai):
Seagate 320GB
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Aušinimas:
Įvairūs Antec + Zalman 92mm
Tinklas / Internetas:
Asus Router / VirginMedia
Monitorius (-ai):
LGL226WQ 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro SP3
Old Spalis 24, 2008, 13:23
Donorų grupės

Pabandykite paleisti chkdsk / r iš komandų eilutę atkūrimo konsolę.
Tai leis patikrinti, ar blogų sektorių kietajame diske ir jas susigrąžinti, jei įmanoma.

Jei jokio pagerėjimo pabandyti FIXMBR ir fixboot, iš komandų eilutę atkūrimo konsolę, jei ten yra su Master Boot Record probleb ir tt Tai gali ją išspręsti.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Spalis 25, 2008, 03:57
Narys

Ok, I tried RC ir jis negali net ateiti. Mano kompiuteryje dabar sako, kad nėra kietąjį diską prijungti - I've unplugged ir replugged jis tris kartus (gerai, SATA švino thingy).
Ji sako, kad paleisti diagnostikos, bet aš neturiu nieko?
Negali paleisti iš kietojo disko "priežastis yra dabar ne viena matyt.
Draugas papasakojo man daryti Master & slave, bet ten nėra paprastas kelias?
Old Spalis 25, 2008, 04:18
Donorų grupės

Ar disko parodyti BIOS?
Old Spalis 25, 2008, 04:37
Narys

Um, nežinau .. Ji nėra rodomas ekranas pradžios.
Radau: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm
Kas galėtų tai padaryti? Ar aš turiu visiškai naujo įdiegti "Windows vėl naudoti, kad?
Tikrai nenori prarasti savo dokumentus ar programas - ne suarchyvuotos keletą mėnesių ir tik pagrindinės programos diskai universitete su manimi.

EDIT:
Ar būtų šis darbas?

"In mažai tikėtinu atveju, jūs negalite nustatyti, Jūsų failai nebus prarastas, taigi nesijaudinkite, tiesiog įsitikinkite, kad jums ne" formatas "kietajame diske. Jei negalite įkelti į" Windows "galite atsisiųsti" Linux "įkrovos diską "iš interneto. Aš rekomenduočiau Knoppix ir apdorojimo po degimo failus į kompaktinį diską galite klijuoti prie kompiuterio leidžia įkelti į" Linux "operacinės sistemos, kuri leis kurti atsargines kopijas ir išsaugoti failus į kitą diską arba kietojo disko taip, kad Tada galite visiškai ištrinti ir iš naujo įdiegti "Windows" operacinę sistemą. "
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.