![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Ne tikai mana universitāte internets nestrādāja mana datora tagad ir nolēmis mirt ![]() Vakar vakarā man palika datoru, rakstīja kaut ko par notepad un tad ieliek DVD skatīties. Uzklikšķināt izmantot Nero, lai noskatītos, un tas avarēja, tāpēc man bija disks, un ko izmanto uzdevumu menedžeris, lai izbeigtu Nero, ielieciet disku atpakaļ un mēģināja vēlreiz un tas pats notika tikai šoreiz dzeltena ziņa pienāca no rīkjoslas sakot ka fails ir bojāts, aiļu partijas nāca klajā par dažādām programmām, nespēj darboties, un pēc tam ziņojumu, ka fails bija atgūta veiksmīgi. Computer crashed atkal so i restart, pieteicies atpakaļ manā kontā un logi nāca atkal saka programmas, kas darbojas uz starta nevarēja palaist. Es atsākt vēlreiz, un tas nāca klajā ar "Vai jūs vēlaties ielādēt izveidots safemode, drošajā režīmā w / tīkla, drošs veids w / komandu uzvednes vai parasti - es izvēlējos parasti tas nebūs tālāk par logiem ekrānā un cietais disks gaismas bija pastāvīgi (nevis mirgo). Atsākt no jauna un izvēlējās drošo režīmu, slodzi komandas rindas nāca klajā ar dažādiem. Dll un. Sys failus un tad tas apstājās un atsākās datoru (mēģināju pāris reizes, tas pats notika). Nākamreiz es ielādes laiks tai teica, ka bija jālasa diska kļūdas nospiediet Ctrl Alt + Delete atsākt. Es pa kreisi pēc tam, kad tā. Šodien nolēma izmēģināt booting no XP diska, ielieciet ka un saņēma ekrānu, ja tā jautā, ko jūs vēlaties darīt, bet nebija pārliecināts, ko prese - ja es izmantot atkopšanas konsoli man zaudēt visu? Es teksts mans draugs, kas zina vairāk nekā es par datoriem un viņš teica, ka tas ir iespējams RC varētu noslaucīt cieto disku, bet es varētu izveidot nodalījumu un ceru, ka tas doesn't aiziet nepareizi un atgūt visu, kā - varētu i do that? Es nekad neesmu izveidots nodalījums pats vai izmanto RC. Sākumā viņš teica izmantot vergu, bet man nav ieguvuši neko, bet mans dators universitātes (mums bija divas sistēmas mājās). Dokumenti nav pamatoti un ļoti nevēlas būt atkārtoti formātā. Help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lūdzu nesāciet dublēt pavedieni, thanks.
| |||
| |||
| Noderīga. Nezināja, kur likt, un tas notiek laikā, lai cilvēki varētu atbildēt šeit es domāju, ievietojot to vietās, kur cilvēki specializējas abās jomās, ka mana problēma attiecas uz dotu man lielāka iespēja noteikt to ASAP. |
|
| |||
| |||
| Ak, piedodiet, ir bezmaksas pakalpojums, šeit nav pietiekami labs, jeez. |
|
| |||
| |||
| Mm. Es vienkārši esmu nokaitināts tiesības tagad. Es ņemšu tikai izmēģināt skaitlis tas, ko es un ceru, ka man nav blow sevi šajā procesā .. vai, vēl ļaunāk, zaudēt visu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viss punkts Recovery Console ir atgūt Windows izveidots - AFAIK tas NAV noslaucīt cieto disku.
Noderīgs ceļvedis atrodams šeit http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html Vēl viena iespēja ir, ka cietais disks ir par izeju. Pārliecinieties, ka jūs atpakaļ līdz ko jūs varat - tikai šajā gadījumā. Mana sistēma: Tas viss ir mans ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sāciet chkdsk / r no komandu uzvednes in Recovery Console.
Šajā pārbaudīs bad sektori ar cieto disku un atgūt tos, ja iespējams. Ja neuzlabojas mēģināt fixmbr un fixboot no komandrindas ar atkopšanas konsoli, ja tur probleb ar Master Boot Record uc Tas var atrisināt to. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Ok, es mēģināju RC un tas pat nav jānāk on. Mans dators tagad saka, ka nav cietā diska saistīts - Es esmu atvienots un replugged tā trīs reizes (labi, SATA svina thingy). Tā saka darboties diagnostikas bet man nav nekas? Nevar palaist no cietā diska "izraisīt tur tagad nav viens acīmredzot. Draugs man darīt master un slave, bet tur nav vienkāršāk veidā? |
|
| |||
| |||
| Vai Hard Drive rādīt BIOS? |
|
| |||
| |||
| Umm, es neesmu pārliecināts .. Tas nerādīs sākuma ekrāns. Es atradu šo: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm Kas būtu tas jādara? Vai man ir pilnīgi jauna uzstādīt Windows no jauna, izmantojot šo? Tiešām nav kas vēlas zaudēt manu dokumentiem vai programmām - nepamatojas kas dažos mēnešos un tikai pamata programmu disks universitātē kopā ar mani. EDIT: Vai varētu šo darbu? "In maz ticamā gadījumā, ka nevar salabot, faili netiek zaudētas tik neuztraucieties, tikai pārliecinieties, ka Jums nav" Formāts "jūsu cietā diska. Ja nevar boot programmā Windows jūs varat lejupielādēt" Linux boot disks "no interneta. Es ieteiktu Knoppix, un pēc dedzināšanas failus uz CD esat stick to savā datorā ļauj jums ielādēs Linux operētājsistēmu, kas ļauj jums rezerves un saglabāt failus uz citu disku vai cietais disks, lai Jūs varat pilnībā izdzēst un pārinstalēt Windows operētājsistēmu. " |
![]() |
|
| Bookmarks |