menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Reply

Thread Tools
Old 24. októbra 2008, 09:22
Člen Skupina

Ahoj,

Nielen, že môj vysokoškolský internet nefunguje môj počítač má teraz rozhodla zomrieť

Včera večer som sa obrátil na PC, napísal niečo o notepad a potom vložil DVD do hodinky. Klikli používať Nero sledovať ju a spadla, tak jsem vzal disk a používa Správca úloh ukončiť Nero, vložte disk späť a pokúsil znovu a to isté sa stalo len v tejto dobe žltou správa prišla z toolbar rčení že súbor bol poškodený, hodně boxov prišiel o rôznych programov, ktoré nie sú schopné prevádzkovať a potom hlásenie, že súbor bol úspešne využitý. Počítač zhroutil zase tak i znovu prihlásiť do svojho účtu a viac okien prišiel znovu a povedal, že programy, ktoré bežia na štarte nemohol spustiť.
I reštartuje a znovu to prišlo až s' Chceš zaťaženie v safemode, núdzovom režime w / networking, núdzovom režime w / príkaz výzvu alebo normálne - Vybrala som si obvykle, že by nebolo možné získať viac ako okná a obrazovky Pevný disk svetla bola na nepretržite (na rozdiel od bliká). Reštartovanie opätovne zvolili núdzovom režime zaťaženia príkazového riadku prišiel s rôznym. DLL a. Sys súbory na ňu a potom ju zastaviť a reštartovať počítač (pokúšal ešte pár krát, to isté sa stalo). Příště mi nahraje ju povedal, že bola chyba čítania disku, stlačte Ctrl Alt + Delete pre restart. Nechal som ho za to.
Dnes sa rozhodla skúsiť bootování XP z disku, a dej to na tú obrazovku, kde sa pýta, čo chcete robiť, ale nie sú si istí, čo tlač - ak aj použitie konzoly na obnovenie bude aj stratiť všetko?
I text môjho priateľa, ktorý vie viac ako já o počítačoch a povedal, že je to pravdepodobne RC by otrite disk, ale že by som mohol založiť oddiel, a dúfam, že doesnt pokazí a obnoviť všetko, čo sa - mohol som to urobiť? Nikdy som vytvorila oddiel sám alebo použité RC. Najprv povedal na použitie ako otrok, ale som nedostal nič, ale môj počítač na univerzite (mali sme dva systémy doma).
Dokumenty nie sú zálohované a zúfalo nechcú mať znova-formáte.

Pomoc ocenia.
Old 24. októbra 2008, 09:51
Administrátor Skupina

Please don't start duplicitní vlákna, vďaka.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. októbra 2008, 09:53
Člen Skupina

Užitočná.
Nevedel, kde ju a ako to trvá dni, aby sa ľudia odpoveď tu som si myslel, že uvedenie v miestach, kde sa ľudia špecializujú v oboch oblastiach platí, že môj problém by to dať mi šancu stanovenie je ASAP.
Old 24. októbra 2008, 10:21
Administrátor Skupina

Ó pardon, je bezplatná služba, tu nie je dosť dobrý, Ježiš.
Old 24. októbra 2008, 11:00
Člen Skupina

Mm.
I'm just rozmrzelí hned.
Dám si len vyskúšať na to sám a dúfam, že nemám vyhodiť sám do procesu .. alebo horší, prísť o všetko.
Old 24. októbra 2008, 12:49
Malware Skupina

Celé miesto konzoly pre zotavenie je obnoviť vaše Windows nastaviť - AFAIK nebude utierať pevný disk.

A užitočné usmernenie možno nájsť tu

http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html

Ďalšou možnosťou je, že pevný disk je na ceste von. Uistite sa, že ste zálohu môžete čokoľvek - len pre prípad.

Môj systém: Je to moje ...

Processor (s):
C2d E6750 2.66GHz
Základná doska:
Gigabyte P35C-DS3R
Pamäť RAM:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafické karty (s):
GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Creative X-Fi
Pevný disk (y):
Maxtor 320GB
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Chladenie:
Rôzne Antec Žalman + 92 mm
Sieť / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro SP3
Old 24. októbra 2008, 13:23
Darcu Skupina

Skúste spustiť príkaz chkdsk / r z príkazového riadku v konzole na obnovenie.
To bude pre kontrolu chybných sektorov na pevnom disku a späť, ak je to možné.

Ak nie skúste zlepšenie fixmbr a fixboot, z príkazového riadku v konzole na obnovenie, ak je to probleb s Master Boot Record atď, môže to vyriešiť.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25. októbra 2008, 03:57
Člen Skupina

Ok, som sa pokúsil RC a to ani nie tak poď. Môj počítač teraz hovorí, že neexistuje žiadny pevný disk pripojený - jsem Unplugged replugged a to trikrát (dobre, SATA viesť thingy).
Hlásí to spustiť diagnostický ale nemám nič?
Nie je možné zaviesť systém z pevného disku 'spôsobí, že teraz nie je jedným zdanlivo.
Priateľ mi povedal, že to majster & slave, ale je tam nie je jednoduchší spôsob?
Old 25. októbra 2008, 04:18
Darcu Skupina

Má pevný disk show v BIOSu?
Old 25. októbra 2008, 04:37
Člen Skupina

Umm, I'm not sure .. Je neukazuje na zakladanie obrazovke.
Našiel som toto: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm
Čo by to stačiť? Nechcel som, aby úplne re-inštalácii systému Windows, ktorý používate?
Opravdu ne chcú prehrať moje dokumenty alebo programy - nie sú zálohované na niekoľko mesiacov a majú len základné program diskov na vysokej škole so mnou.

EDIT:
Alebo by to fungovať?

"V nepravdepodobnom prípade, že nie je možné opraviť, vaše súbory nie sú stratené takže sa nemusíte starať, len uistiť, nemusíte" Formát "pevný disk. Ak nemôžete spustiť systém Windows si môžete stiahnuť" linux boot disk "z internetu. Doporučuji Knoppix a po vypálení súborov na CD budete držať ho do vášho počítača, čo vám umožní zavedenie operačného systému Linux, ktorý vám umožní zálohovať a ukladať svoje súbory na iný disk alebo pevný disk, takže potom možno kompletne vymazať a znovu nainštalovať operačný systém Windows. "
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.