![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj,
Nielen, že môj vysokoškolský internet nefunguje môj počítač má teraz rozhodla zomrieť ![]() Včera večer som sa obrátil na PC, napísal niečo o notepad a potom vložil DVD do hodinky. Klikli používať Nero sledovať ju a spadla, tak jsem vzal disk a používa Správca úloh ukončiť Nero, vložte disk späť a pokúsil znovu a to isté sa stalo len v tejto dobe žltou správa prišla z toolbar rčení že súbor bol poškodený, hodně boxov prišiel o rôznych programov, ktoré nie sú schopné prevádzkovať a potom hlásenie, že súbor bol úspešne využitý. Počítač zhroutil zase tak i znovu prihlásiť do svojho účtu a viac okien prišiel znovu a povedal, že programy, ktoré bežia na štarte nemohol spustiť. I reštartuje a znovu to prišlo až s' Chceš zaťaženie v safemode, núdzovom režime w / networking, núdzovom režime w / príkaz výzvu alebo normálne - Vybrala som si obvykle, že by nebolo možné získať viac ako okná a obrazovky Pevný disk svetla bola na nepretržite (na rozdiel od bliká). Reštartovanie opätovne zvolili núdzovom režime zaťaženia príkazového riadku prišiel s rôznym. DLL a. Sys súbory na ňu a potom ju zastaviť a reštartovať počítač (pokúšal ešte pár krát, to isté sa stalo). Příště mi nahraje ju povedal, že bola chyba čítania disku, stlačte Ctrl Alt + Delete pre restart. Nechal som ho za to. Dnes sa rozhodla skúsiť bootování XP z disku, a dej to na tú obrazovku, kde sa pýta, čo chcete robiť, ale nie sú si istí, čo tlač - ak aj použitie konzoly na obnovenie bude aj stratiť všetko? I text môjho priateľa, ktorý vie viac ako já o počítačoch a povedal, že je to pravdepodobne RC by otrite disk, ale že by som mohol založiť oddiel, a dúfam, že doesnt pokazí a obnoviť všetko, čo sa - mohol som to urobiť? Nikdy som vytvorila oddiel sám alebo použité RC. Najprv povedal na použitie ako otrok, ale som nedostal nič, ale môj počítač na univerzite (mali sme dva systémy doma). Dokumenty nie sú zálohované a zúfalo nechcú mať znova-formáte. Pomoc ocenia. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Please don't start duplicitní vlákna, vďaka.
|
|||
|
|||
|
Užitočná.
Nevedel, kde ju a ako to trvá dni, aby sa ľudia odpoveď tu som si myslel, že uvedenie v miestach, kde sa ľudia špecializujú v oboch oblastiach platí, že môj problém by to dať mi šancu stanovenie je ASAP. |
|
|
|||
|
|||
|
Ó pardon, je bezplatná služba, tu nie je dosť dobrý, Ježiš.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mm.
I'm just rozmrzelí hned. Dám si len vyskúšať na to sám a dúfam, že nemám vyhodiť sám do procesu .. alebo horší, prísť o všetko. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Celé miesto konzoly pre zotavenie je obnoviť vaše Windows nastaviť - AFAIK nebude utierať pevný disk.
A užitočné usmernenie možno nájsť tu http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html Ďalšou možnosťou je, že pevný disk je na ceste von. Uistite sa, že ste zálohu môžete čokoľvek - len pre prípad. Môj systém: Je to moje ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Skúste spustiť príkaz chkdsk / r z príkazového riadku v konzole na obnovenie.
To bude pre kontrolu chybných sektorov na pevnom disku a späť, ak je to možné. Ak nie skúste zlepšenie fixmbr a fixboot, z príkazového riadku v konzole na obnovenie, ak je to probleb s Master Boot Record atď, môže to vyriešiť. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, som sa pokúsil RC a to ani nie tak poď. Môj počítač teraz hovorí, že neexistuje žiadny pevný disk pripojený - jsem Unplugged replugged a to trikrát (dobre, SATA viesť thingy).
Hlásí to spustiť diagnostický ale nemám nič? Nie je možné zaviesť systém z pevného disku 'spôsobí, že teraz nie je jedným zdanlivo. Priateľ mi povedal, že to majster & slave, ale je tam nie je jednoduchší spôsob? |
|
|
|||
|
|||
|
Má pevný disk show v BIOSu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Umm, I'm not sure .. Je neukazuje na zakladanie obrazovke.
Našiel som toto: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm Čo by to stačiť? Nechcel som, aby úplne re-inštalácii systému Windows, ktorý používate? Opravdu ne chcú prehrať moje dokumenty alebo programy - nie sú zálohované na niekoľko mesiacov a majú len základné program diskov na vysokej škole so mnou. EDIT: Alebo by to fungovať? "V nepravdepodobnom prípade, že nie je možné opraviť, vaše súbory nie sú stratené takže sa nemusíte starať, len uistiť, nemusíte" Formát "pevný disk. Ak nemôžete spustiť systém Windows si môžete stiahnuť" linux boot disk "z internetu. Doporučuji Knoppix a po vypálení súborov na CD budete držať ho do vášho počítača, čo vám umožní zavedenie operačného systému Linux, ktorý vám umožní zálohovať a ukladať svoje súbory na iný disk alebo pevný disk, takže potom možno kompletne vymazať a znovu nainštalovať operačný systém Windows. " |