![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Не само да моје универзитет интернет не ради мој рачунар сада је одлучила да умре ![]() Синоћ сам окренуо на ПЦ, написао је нешто о нотепад и затим ставити на ДВД-у гледати. Кликнуто користити Неро гледати га и она пала, па сам узео диск и користити задатак водитељ за крај Неро, ставите диск назад и покушао опет и исто се десило само овај пут жуте поруку изађе из тоолбар говорећи: да је датотека оштећена, много кутије изађе о различитим програмима не буде у могућности да води поруку и затим казивање тај филе био успешно опоравио. Рачунар поново пала тако да сам поново покретање, логирати се у мој налог и више прозора опет изађе говорећи: програми који се покрећу на покретање није могао покренути. ЈА поново покретање опет и он је дошао горе са "Да ли желите да отпремите у сафемоде, сафе моду у / умрежавање, безбедном начину у / наредба или упитом нормално - ја изабрао нормално, не би се даље од прозора и екран хард диск је био на континуирано светло (за разлику од трепери). Поново и поново покретање изабрао безбедном начину рада, а теретна линија командовања дошла са другачија. Длл и. сыс датотеке на њега и онда је прекинут и поново покретање рачунара (суђен још пар пута, исто се догодило). Следећи пут кад сам то рекао лоадед је диск реад еррор притисните Цтрл Алт + Делете поново. Оставих га након тога. Данас је одлучено да испробате боотинг фром КСП диск, ставити да се у те је добио екран где га пита шта желите да урадите, али није био сигуран шта притиснути - ако ли користити конзолу за опоравак ћу све изгубити? И мој пријатељ текст ко зна више од мене о компјутерима и он је рекао да је то вероватно би РЦ избришете хард диск, али да бих могао да подесите партиције и нада се да крену криво и све оно што се опорави начин - Могу ли то учинити? Никада нисам постављање партиција по себи или користе РЦ. Испрва је рекао да користе роб, али сам није добио ништа, али мој рачунар на универзитету (имали смо два система код куће). Документи нису подупирач горе и очајно не желите имати на ре-формату. Помоћ поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Молимо вас, немојте почети дупле теме, хвала.
| |||
| |||
| Помогло. Није знао где да га је потребно и као дана за људе да одговорите овде сам да стави то на местима где се људи специјализовани за оба поља, да је мој проблем се односи би ми дати више шансе за причвршћивање то АСАП. |
|
| |||
| |||
| Ох извињавамо је бесплатна услуга овде није довољно добар, јеез. |
|
| |||
| |||
| Мм. Им 'праведан анноыед одмах. Ја ћу само морати пробати лик га по себе и надамо се да ја не разнети себе у процесу .. или гори, изгубити све. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цело место на конзолу за опоравак да се опорави ваш Уиндоус постављање - АФАИК то неће избрисати хард дриве.
А користан водич можете наћи овде хттп://ууу.уиндоуснетуоркинг.цом/арт.../укспрцонс.хтмл Друга могућност је да је ваш тврди диск је на путу ван. Постарајте се за то да се врати оно што може - само у случају. Мы Сыстем: То је све моје ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте са цхкдск / р из командне линије у конзолу за опоравак.
То ће проверити лоших сектора на хард диск и оздравити их ако је могуће. Ако нема побољшања покушајте фиксмбр и фиксбоот, из командне линије у Рецоверы Цонсоле, ако има проблеб уз Мастер Боот Рецорд итд овај мај решити га. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Ок, ЈА суђен РЦ и неће ни доћи. Мој рачунар сада каже да нема хард диск спојен - И'ве УНПЛУГГЕД реплуггед и то три пута (добро, на САТА тхингы олова). Она каже покренути дијагностички али ја немам ништа? Цаннот боот фром хард диск јер тамо сада није један наизглед. Пријатељ ми је рекао да мајстор и роб, али је тамо не лакши начин? |
|
| |||
| |||
| Да ли Хард Дриве схоу у БИОС-? |
|
| |||
| |||
| Умм, нисам сигуран .. То не показују на старт уп сцреен. Нашао сам ово: хттп://ууу.уиндоусреинсталл.цом/уинкс...ексфуллпаге.хтм Шта би ово радимо? Хтједе то цомплетелы ре-инсталирате Уиндоус помоћу опет то? Стварно не желе изгубити моје документе или програме - не подупирач горе у неколико месеци, а тек су основни програм на Универзитету дискове са мном. Едит: Или би се тај посао? "У мало вјероватном случају да не можете поправити, ваше датотеке нису изгубљене тако не брини, само пазите да не" Форма "ваш хард диск. Ако не можете да чизма у Уиндоус можете преузети" Линукс боот диск "са Интернета. препоручујем Кноппикс, а након паљења датотека на ЦД-у вам ставити га на свој рачунар омогућава вам да у боот Линукс оперативни систем, који ће вам бацкуп и сачувате датотеке на други диск или тврди диск тако да Након тога можете потпуно избрисати и поново инсталирате оперативни систем Уиндоус. " |