![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Sadece benim üniversite İnternet yapar artık ölmeye karar verdi benim bilgisayar çalışmıyor ![]() Dün gece ve daha sonra izlemek için bir DVD koymak not defteri şey yazıldı bilgisayar açık. Izlemek için Nero kullanmak için Tıklandı ve düştü, öylesine i ve Nero bitirmek için kullanılan görev yöneticisi disk dışarı aldı, arka disk koymak ve tekrar denedim ve aynı şey araç çubuğu söyleyerek kadar geldi sarı bir mesaj sadece bu sefer oldu Bir dosya, kutular bir çok çeşitli programlar hakkında ve bir mesaj, dosyanın başarıyla kurtarılmış olduğunu söyleyerek çalışabiliyor olmayan geldi bozuk vardı. Bilgisayar yeniden öylesine i yeniden başlatılması, kaza geri hesaba giriş ve pencereleri yeniden başlatma üzerinde çalışan yayınladığınız couldn't programları söyleyerek geldi. Tekrar yeniden başlatılması ve bu senin safemode olarak, güvenli modda w / network, güvenli mod w / komut Yüklenecek istiyor musunuz ile istemleri veya normal çıktı - normalde, başka pencereler ekran daha almak ve seçti sabit disk ışığı sürekli (as sönüyorsa karşı üzerinde) idi. Tekrar yeniden başlatılması ve güvenli mod, komut satırları bir yük seçti farklı çıkarırız. Dll ve. SYS dosyaları üzerinde ve daha sonra durdu ve bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra (bir kaç kez daha denedim, aynı şey oldu). Ben yüklü sefere bir Disk hatası Ctrl + Alt okumak Sil yeniden başlatmak olduğunu söyledi. Ben sonra ayrıldı. Bugün XP diskinden önyükleme, koyun ve istenirse ne yapmak istediğinizden emin ama ne basın olmadığını sorar - Eğer Kurtarma Konsolu Her şeyi kaybedersiniz kullandığınız ekran var denemeye karar verdi? Ben metin bana bilgisayarlar hakkında daha fazla bilen ve bu RC hardiske silmek ediyorum ama muhtemelen bu bir bölüm oluşturmak ve o doesnt yanlış ve bu şekilde her şeyi geri umut söyledi - i yapabileceğini arkadaşım bu? Kendimi bir bölüm oluşturmak hiç veya RC kullanılır. At bir köle kullanmayı ama üniversitede benim bilgisayar (evde iki sistem vardı ama bir şey var değil ettik söyledi) ilk. Belgeler ve yedeklenir değildir umutsuzca yeniden sahip olmak biçiminde istemiyorum. Takdir Yardım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lütfen, teşekkür çoğaltmak Threads başlatılmaz.
| |||
| |||
| Faydalı. Nerede ve koyun olarak bu gün burada ben yerlerde insanlar her iki alanda benim sorun bana giderme daha şans verecek için geçerlidir uzman bunu koyarak düşündüm yanıtlamaktan insanların alır ASAP bilmiyordum. |
|
| |||
| |||
| Ah üzgünüm, ücretsiz servis burada yeterince Tanrım iyi değil. |
|
| |||
| |||
| Mm. Ben sadece şu anda rahatsız oldum. Ben sadece kendim bunu anlamaya çalışın gerekir ve bu süreç .. ya da kötü, her şeyi kaybetmek kendimi uçurma yoktur umarım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kurtarma Konsolu ve bütün noktası - AFAIK buna sabit sürücü silmek olacaktır kurmak Windows kurtarmak içindir.
Faydalı bir rehber buradan ulaşabilirsiniz http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html Bir başka olasılık da sabit disk çıkışta olmasıdır. Yedeklediğinizden ne emin olun - just in case. Benim Sistemi: Tüm benimki ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kurtarma Konsolu isteminde çalışan chkdsk deneyin / r komut.
Bu, sabit diskinizdeki bozuk kesim kontrol eder ve eğer mümkünse onları kurtarmak. Varsa Ana Önyükleme Kaydını bir probleb bunu çözmek Mayıs vs Herhangi bir gelişme, bu komut Kurtarma Konsolu'nu isteminde, fixmbr ve fixboot deneyin. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Tamam, RC çalıştım ve hatta hadi değildir. Benim bilgisayar artık hiçbir sabit disk sürücü bağlı olduğunu söylüyor - Ben unplugged ettik ve üç kez (iyi replugged, bu SATA yol thingy). Çalıştırmak şeklinde bir tanı ama hiçbir şey yok mu? Can sabit disk 'değil önyükleme neden artık hiçbir görünüşte olduğunu. Arkadaşına ana ve köle yapmak söyledi ancak daha kolay bir yol değil mi? |
|
| |||
| |||
| BIOS ve Sabit Disk gösterir mi? |
|
| |||
| |||
| Umm, emin değilim .. Bu ekranı başlangıç göstermek değildir. Ben buldum: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm Bu ne yapardınız? Tamamen yeniden sahip misiniz tekrar Windows'u yüklemek kullanırken? Gerçekten ve benimle üniversitede sadece temel program diskler Belgelerimi veya programlar - bir kaç ay içinde yedeklemediğiniz kaybetmek istemiyoruz değil. EDIT: Ya da, da bu iş? "Gibi bir durumda olduğunu gidermek için, dosyalarınızı çok endişelenmeyin kayıp değil, sadece" Biçim "sabit sürücü değil emin olun. Windows bir" Linux önyükleme disketi indirebilirsiniz Eğer cannot boot "internetten. ben Knoppix ve tavsiye CD bilgisayarınızı bir önyükleme için bir yedekleme ve başka bir disk veya sabit disk üzerine dosyalarınız kaydetmek sağlayacak olan Linux işletim sistemi, sizin izin katlanmak üzerine dosyaları yazma sonra bu çok daha sonra tamamen silmek ve Windows işletim sistemini yeniden yükleyin. " |
![]() |
|
| Bookmarks |