![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Не тільки мій університет Інтернеті не працює мій комп'ютер тепер вирішив померти ![]() Минулої ночі я повернув на PC, пише щось на блокноті, а потім поклав на DVD для перегляду. Натиснув використовувати Nero, щоб подивитися його і він впав, тому я взяв диск, і використовувати диспетчер завдань до кінця Nero, поставити диск назад і спробував знову і те ж саме сталося і цього разу жовто повідомлення йшли з панелі інструментів кажучи , що файл був пошкоджений, багато ящиків підійшов про різні програми, не в змозі запустити, а потім повідомлення про те, що файли були витягнуті успішно. Комп'ютер знову впав тому я перезавантаження увійти назад до свого облікового запису і більше вікон прийшли знову говорив програм, що запускаються при старті не міг бігти. Я перезапуску знову і воно піднялося з "Ви хочете завантажити у безпечному режимі, безпечного режиму W / мереж, безпечне W Mode / команда пропонує або правило - я вибрав як правило, вона не отримала б далі, ніж на екрані вікна і жорсткий диск був світло безперервно (а не мигає). Restarted знову і вибрав в безпечному режимі, навантаження командного рядка прийшли з іншого. DLL і. SYS файли на ньому, а потім він зупинився і перезавантаження комп'ютера (пробував ще пару разів, те ж саме відбулося). Наступного разу я завантажений сказав, що читав помилки диска натисніть комбінацію клавіш Ctrl Alt + Delete для перезавантаження комп'ютера. Я залишив його після цього. Сьогодні вирішив спробувати завантажитися з диска XP, покласти що і отримав на екрані, де вона запитує, що ви хочете робити, але не був упевнений, що преса - якщо я з допомогою консолі відновлення я втратити все? Я текстом мого друга, який знає більше за мене про комп'ютерах, і він сказав, що він, швидше за все, RC б знищити жорсткий диск, але що я можу створити розділ, і сподіваємося, що вона doesn't піти не так, і відновити все, що спосіб - я можу це зробити? Я ніколи не створили розділ по собі або використовувати КР. Спочатку він сказав, щоб використовувати раба, але я не отримала нічого, крім мого комп'ютера в університеті (у нас дві системи на дому). Документи не підкріплені і відчайдушно НЕ хочете, щоб переформатувати. Допомога оцінили. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, не починайте дублікат теми, спасибо.
| |||
| |||
| Повідомлення. Чи не знаю, де поклали його і, як це потрібно декілька днів, щоб люди тут відповіді я думав, помістивши його в місцях, де люди спеціалізуються в обох областях, що моя проблема має відношення до мене дасть більше шансів на її виправлення як можна швидше. |
|
| |||
| |||
| Ах вибачте, це безкоштовне обслуговування тут недостатньо хороша, чорт забирай. |
|
| |||
| |||
| Мт. Я просто дратує прямо зараз. Я буду тільки фігуру, щоб спробувати його від себе і сподіваюся, що я не підривати себе в процесі .. або що ще гірше, втратити все. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вся справа в консоль відновлення для відновлення Windows налаштувати - Наскільки мені відомо вона не протирайте свій диск.
Корисні орієнтири можна знайти тут http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html Іншою можливістю є те, що ваш жорсткий диск на вихід. Переконайтеся, що ви резервне копіювання все, що ви можете - про всяк випадок. Моя система: Це все моє ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте запустити CHKDSK / R з командного рядка в консолі відновлення.
Це буде перевірка на наявність пошкоджених секторів на жорсткому диску і відновити їх, якщо це можливо. Якщо поліпшення не спробувати FIXMBR і FIXBOOT, з командного рядка в консолі відновлення, якщо є probleb з головною завантажувального запису і т.д. Це може вирішити її. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Гаразд, я спробував RC і це навіть не пішли. Мій комп'ютер зараз говорить, що немає жорсткого диска пов'язано - я Unplugged Replugged і його три рази (ну, Thingy SATA свинцю). Він говорить запустити діагностичний, але я не маю нічого? Не може завантажитися з жорсткого диска, тому там зараз не один мабуть. Друг розповів мені робити Master & рабом, але хіба не простіше? |
|
| |||
| |||
| Лі показати жорсткого диска в BIOS? |
|
| |||
| |||
| Розум, я не знаю .. Це не показувати на екрані до початку. Я знайшов це: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm Що б це зробити? Б. я, щоб повністю перевстановити Windows знову, використовуючи це? Справді, не бажаючи втратити документи або програми - не підкріплені протягом декількох місяців і тільки базові диски програми в університеті зі мною. EDIT: Або, чи буде ця робота? "У випадку якщо Ви не можете виправити це, ваші файли не були втрачені, тому не хвилюйтеся, просто переконайтеся, що ви не" формат "вашого жорсткого диска. Якщо ви не можете завантажитися в Windows ви можете завантажити" Linux завантажувального диска "з Інтернету. Я рекомендую Knoppix, і після спалювання файли на компакт-диск ви дотримуєтеся його на свій комп'ютер дозволяє завантажити Linux операційна система, яка дозволить створювати резервні копії і зберегти файли на іншому диску або жорсткому диску, так що Потім Ви можете повністю видалити і перевстановити операційну систему ". |