![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Искам да се премахне напълно Nero и всичките му componants - Това е болка в теб, когато знам за мен - и - Трябва да се отстранят за недвижими Player и всичко това е "нещо". Току-що се опита да направи това в "Add / Remove" програми, и аз имам съобщение, че не може да премахне напълно реално Player. Този компютър не е евтина (PC), и аз мислех, че съм най-малко може да изгори диск - не! Аз всегдашното някои DVD, но дори това не е наистина прав напред. Мисля, че ще отида с Mac следващия път. Аз наистина не искам да форматирате твърдия си диск - Готово, че 2 пъти с това вече. Имам ADM Athlon 64x2 двойствен сърцевина процесор 4600 + 2.41ghz часовник скорост с 1GB овен в MSI k9n платина дъска с 2 winfast px7950 графични карти. Знам, че не е най-доброто, но не сте имали проблеми с нищо, но това - не игра - аз просто вече го купи за transferr ми VHS на DVD. Сега, когато това е направено Повръща ми тази POC над скалите просто, за да го видите взривят! Това би било чудесно! Както и - обратно към реалността -- Това ми е основния въпрос: Има ли безопасен и лесен начин да се отървете от всичките си CD пишат програми и т.н., и не трябва да форматирам моя дискове (Имам 2x320gb), така че мога да отида да Costco утре (или каквото) и купи наистина gooooood програма ( че много хора ще препоръча компютъра ми е да купя), така че не мога действително горят музиката ми компактдискове с и той няма да бъде "ракета наука", за да направя това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте се да публикувате в правилния форум, а не това създава огромни workload за персонала.
| |||
| |||
| Проверете Revo деинсталираща |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие знаете, ако използвате OEM за XP е само начин да преформатирате системните файлове и по този начин можете да запазите всичките си лични неща и все още определят проблеми.
| |||
| |||
| Това е целият смисъл на щастлив "персонал" тук. |
|
| |||
| |||
| Извинявай, ако аз не съм clued в света на PC Помощ и "правилното" edicate компютър. Аз просто исках да вентилационните отвори малко и да видим дали някой, някъде там имаше някои реални предложения. Ще бъдете внимателни за в бъдеще и чета през райони, където да публикувате. Моите извинения. Честит празник, Гари (Kona във форума) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows Easy Transfer | katana | Windows операционни системи | 2 | 13 Юли 2009 23:55 |
| Лесно Cap 2,0 Driver Проблем | Violaferoz | Мултимедия & Codecs | 0 | 13 Юни 2009 10:35 |
| Търся за нов LCD монитор, който е толкова лесно, колкото е възможно по моите очи | andrewanimation | Графика на карти & Монитори | 5 | 8 февруари 2008 04:41 |
| Windows Easy Transfer | jimmygreen | Windows операционни системи | 12 | 8 януари 2008 05:38 |
| Лесно peasy конкуренцията | Алекс | Общността Новини & Чат | 25 | 8 май 2007 г. 02:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |