![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chci úplně odstranit Nero a všechny jeho componants - je to byla bolest v víte kde pro mě - a - Potřebuji odstranit Real Player a je to "věc". Jen jsem se snažil udělat v 'Přidat / Odebrat' programy a mám hlášení, že nelze úplně odstranit Real Player. To nebylo levné počítače (PC) a myslel jsem, že jsem mohl alespoň vypálit CD - ne! I zápalné některých DVD, ale ani to není opravdu rovně vpřed. Myslím, že půjdu s Mac příště. I don't really want to můj vzor pevné disky - dělat 2 krát na tomhle už. Mám ADM Athlon 64x2 duální procesor 4600 + 2.41ghz hodinami rychlostní s 1GB RAM v MSI k9n platinovou deskou s 2 winfast px7950 grafických karet. Vím, že to není nejlepší, ale já jsem neměl nic, ale problémy s touto - I don't hra - hlavně jsem jej koupil na transferr můj vhs na dvd. Nyní, že to udělal mi na tomto POC nad útesem prostě vidět, že k výbuchu! To by bylo hezké! Mimochodem - zpět do reality -- To je můj hlavní dotaz: Existuje bezpečný a snadný způsob, jak se zbavit všech mých cd psát programy, atd., a není to můj vzor pohony (jsem 2x320gb), takže můžu jít do Costco zítra (nebo cokoliv) a koupit opravdu gooooood program ( , že jste velký počítač lidem doporučí pro mě koupit), takže můžu skutečně spálit mé hudební CD, a to nebude "raketové vědy 'to udělat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste vysílání ve správné fórum, ne tak vytváří obrovskou zátěž pro zaměstnance.
| |||
| |||
| Podívejte se Zrušení Uninstaller |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Víš, pokud použijete pro OEM XP existuje způsob, jak jen přeformátujete systémové soubory a tím si můžeš uschovat všechny svoje osobní věci a ještě opravit problémy.
| |||
| |||
| To je celé místo šťastný "zaměstnanci" zde. |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se, pokud jsem neměla dozvědět do světa PC pomoci a "správné" počítač edicate. Jen jsem chtěl trochu větrací a zjistit, jestli někdo tam má nějaké reálné návrhy. Budu opatrný v budoucnosti, a přečíst si v oblastech, kde to post. Omlouvám se. Veselé svátky Gary (Kona na Fóru) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Easy Převod | Katana | Operační systémy Windows | 2 | 13. července 2009 23:55 |
| Easy Cap 2,0 Problém s ovladači | Violaferoz | Multimedia & Kodeky | 0 | 13 června 2009 10:35 |
| Hledám nový LCD monitor, který je stejně snadné jako možné na mé oko | andrewanimation | Graphics Cards & Monitory | 5 | 8. února 2008 04:41 |
| Windows Easy Převod | jimmygreen | Operační systémy Windows | 12 | 8. leden 2008 05:38 |
| Easy peasy soutěže | alex | Společenství Novinky a chat | 25 | 8. května 2007 02:36 |
| Thread Nástroje | |
| |