![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θέλω να καταργήσετε εντελώς Nero και όλα τα componants - είναι ένα πόνο στο γνωρίζετε, όπου για μένα - και - Θα πρέπει να αφαιρέσετε το Real Player και όλα είναι "υλικό". Απλά προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό στο "προσθήκη / αφαίρεση 'προγράμματα και πήρα ένα μήνυμα λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να καταργήσετε εντελώς το Real Player. Αυτό δεν ήταν φθηνό υπολογιστή (PC) και νόμιζα ότι θα μπορούσαν τουλάχιστον να κάψει ένα cd - δεν! Θα καεί κάποια dvd του, αλλά ακόμη και αυτό δεν ήταν πολύ απλό. Νομίζω ότι θα πάει με Mac την επόμενη φορά. Δεν θα ήθελα να μου μορφή σκληρών δίσκων - κάνει 2 φορές με αυτό που ήδη. Έχω μια ADM Athlon 64x2 επεξεργαστή διπλού πυρήνα 4600 + 2.41ghz ταχύτητα ρολογιού με 1GB RAM σε msi k9n πλατίνα σκάφους με 2 κάρτες γραφικών winfast px7950. Ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο, αλλά έχω, αλλά τίποτα δεν είχε πρόβλημα με αυτό - Δεν παιχνίδι - Μόλις αγόρασα κυρίως για να μου transferr VHS σε DVD. Τώρα που το κάνει ότι νιώθω σαν να πετάς αυτό POC σε βράχο μόνο και μόνο για να δω να εκραγούν! Αυτό θα είναι ωραίο! Τέλος πάντων - επιστροφή στην πραγματικότητα -- Αυτό είναι το βασικό ερώτημα: Υπάρχει ένα ασφαλές και εύκολο τρόπο για να απαλλαγούμε από όλα τα cd μου γράψουν προγράμματα κλπ., και δεν πρέπει να μου μορφή κίνησης (έχω 2x320gb) έτσι ώστε να μπορεί να πάει αύριο να Costco (ή οτιδήποτε) και να αγοράσετε ένα πραγματικά gooooood πρόγραμμα ( ότι μεγάλο υπολογιστή σας άνθρωποι θα συστήσει για μένα να αγοράσουν) έτσι ώστε να μπορούν πράγματι να κάψετε CD με τη μουσική μου και με αυτό δεν θα είναι "επιστήμη πυραύλων" να το κάνουμε αυτό? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε απόσπαση στο σωστό φόρουμ, δεν το πράττει δημιουργεί τεράστιο φόρτο εργασίας για το προσωπικό.
| |||
| |||
| Check out Revo απεγκατάστασης |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γνωρίζετε, εάν χρησιμοποιείτε έναν OEM για XP υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να επαναμορφοποιήσει αρχείων συστήματος και κατ 'αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διατηρήσετε την προσωπική σας όλα αυτά και εξακολουθεί να καθορίζει τα προβλήματα.
| |||
| |||
| Αυτό ειναι το νόημα του ευτυχής "προσωπικό" εδώ. |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη αν δεν είμαι clued στον κόσμο των pc βοήθεια και "καθωσπρέπει" edicate υπολογιστή. Ήθελα απλώς να εξαεριστικό λίγο και δείτε αν κάποιος εκεί έξω είχε κάποιες πραγματικές προτάσεις. Θα πρέπει να προσέξουμε στο μέλλον και να διαβάζουν μέσα από τις περιοχές όπου για να δημοσιεύετε. Ζητώ συγγνώμη. Happy διακοπές, Gary (Kona του φόρουμ) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows Easy Transfer | katana | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 13 Ιουλ 2009 23:55 |
| Easy Cap 2,0 Driver Πρόβλημα | Violaferoz | Multimedia & Codecs | 0 | 13 Ιουν 2009 10:35 |
| Ψάχνω για ένα νέο οθόνης υγρών κρυστάλλων που είναι τόσο εύκολη όσο το δυνατόν μου μάτι | andrewanimation | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 8η Φεβ 2008 04:41 |
| Windows Easy Transfer | jimmygreen | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 8 Ιαν 2008 05:38 |
| Εύκολη peasy ανταγωνισμού | alex | Κοινότητας Νέα & Chat | 25 | 8η Μαΐου 2007 02:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |