![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Želim potpuno maknuti Nero i svih njegovih componants - to je bila bol u znaš gdje me - a - da trebam ukloniti Real Player i sve to "stvari". JA pravedan pokušao to učiniti da u 'Dodaj / ukloni' programi i JA je dobio poruka kazivanje ga nije mogao potpuno ukloniti Real Player. Ovo nije jeftini računalo (PC), a ja mislio JA mogao barem izgorjeti cd - ne! Izgorio sam neki dvd-a, ali ni to nije stvarno ravno naprijed. Mislim da ću ići s Mac sljedeći put. JA dont 'stvarno želite oblikovati tvrdih diskova - da učini 2 puta s tim već jednom. Imam ADM Athlon 64x2 Dual Core procesor 4600 + 2.41ghz clock speed sa 1GB RAM-a na msi k9n platine pansion sa 2 winfast px7950 grafika kartica. Znam da nije najbolja, ali sam imao ništa, ali nevolje s ovim - Ne igra - uglavnom kupio sam ga u moje transferr vhs na dvd. Sada kada je učinio da se osjećam kao bacanje ove poc preko litice samo da bi vidjeli eksplodirati! To bi bilo lijepo! Anyway - povratak u stvarnost -- Ovo je moje glavno pitanje: Postoji li siguran i lak način da biste dobili osloboditi od svi moji cd pisati programe, itd., a ne moramo oblikovati diskovi (imam 2x320gb), tako da ne mogu ići na Costco sutra (ili štogod) i kupiti stvarno gooooood program ( veliko računalo koje će mi preporučiti za kupiti), tako da ne mogu zapravo spali moje glazbe s CD-a i on neće biti ", raketna znanost 'to učiniti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte objavljivanja u ispravnom forum, ne radim tako stvara ogroman posla za osoblje.
| |||
| |||
| Check out Revo Uninstaller |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| znaš, ako koristite za OEM XP postoji način da se samo reformatizovati sistemske datoteke i na taj način možete čuvati sve osobne stvari, a još uvijek popraviti probleme.
| |||
| |||
| To `s cijelom točka sretna" osoblja "ovdje. |
|
| |||
| |||
| Oprostite ako nisam clued u svijet računala i pomoć "pravi" edicate računalo. JA pravedan ištanje to malo oduška i vidjeti ako je netko tamo imao neke stvarne prijedloge. Ja ću biti oprezan u budućnosti i čitanje kroz područja u kojima za postavljanje. Moje isprike. Sretni blagdani, Gary (Kona na Forumu) |