![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt akarom, hogy teljesen eltávolítani Nero és valamennyi componants - ez volt a fájdalom a tudod, hol engem -, és - Azt el kell távolítani Real Player és az összes, hogy "cucc". Én csak próbáltam tenni, hogy az "Add / Remove" programot, és van egy üzenet mondás, hogy nem tudta teljesen eltávolítani Real Player. Ez a számítógép nem volt olcsó (PC) és arra gondoltam, hogy legalább egy burn cd - nem! Én megégett néhány DVD-t, de még azt sem, hogy nem volt igazán egyenesen előre. Azt hiszem, majd a Mac legközelebb. Nem igazán akarok formában én merevlemezek - tette, hogy a 2-szer ezzel már. Van egy ADM Athlon 64x2 kétmagos processzor 4600 + 2.41ghz óra sebességgel 1GB RAM egy msi k9n platina testület 2 winfast px7950 grafikus kártyákat. Tudom, hogy nem a legjobb, de már semmi baj, de ennek - Nem játék - Én csak azt vettem elsősorban transferr én a VHS-DVD. Most, hogy megtörtént, hogy úgy érzem, mintha ez throwing POC egy szikláról csak látni explode! Az jó lenne! Különben is - vissza a valóság -- Ez a legfontosabb kérdés: Van egy biztonságos és egyszerű módja annak, hogy megszűnjenek az összes CD-írási programok, stb, és nem kell a formátumot én meghajtók (Van 2x320gb), hogy tudok menni Ár holnap (vagy bármi), és vegyél egy igazán gooooood program ( hogy az emberek nagy számítógép javasolni fogja nekem megvenni), hogy én valóban éget én zenei CD, és nem lesz "rakéta tudomány 'erre? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja kiküldetés a megfelelő fórumot, és nem hoz létre, ezzel egy hatalmas munka az alkalmazottak számára.
| |||
| |||
| Kijelentkezés Revo Uninstaller |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudod, ha nem használja az OEM XP van egy módja annak, hogy újra csak a rendszer fájlokat és így tudja tartani az összes személyes cuccot, és még mindig meg a problémákat.
| |||
| |||
| Hogy "ez a lényege a boldog" alkalmazottak "itt. |
|
| |||
| |||
| Sajnáljuk, ha nem vagyok clued a világ PC segítséget és a "megfelelő" számítógép edicate. Csak azt akartam szellőzőcső egy kicsit, és ha valaki ott volt valódi javaslatokat. Majd óvatos a jövőben, és olvassa át a területeket, ahol a postán. Elnézést. Happy holidays, Gary (Kona a fórum) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Easy Transfer | Katana | A Windows operációs rendszerek | 2 | 13. július 2009 23:55 |
| Easy Cap 2,0 Driver Probléma | Violaferoz | Multimédia és kodekek | 0 | 13. június 2009 10:35 |
| I'm looking for új LCD monitor, hogy ez olyan egyszerű, mint lehetőség, a szemembe | andrewanimation | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 8. február 2008 04:41 |
| Windows Easy Transfer | jimmygreen | A Windows operációs rendszerek | 12 | 8. január 2008 05:38 |
| Könnyű peasy verseny | alex | Közösségi Hírek & Chat | 25 | 8. május 2007 02:36 |
| Téma eszközök | |
| |