![]() |
|
| |||
| |||
| אני רוצה להסיר לחלוטין Nero וכל componants - זה היה כאב את יודעת איפה אתה בשבילי - ו - אני צריך להסיר נדל שחקן וכל זה "דברים". אני רק ניסיתי לעשות את זה ב 'הוספה / הסרה' של תוכניות ויש לי הודעה אומר שזה לא יכול היה להסיר לחלוטין Real Player. מחשב זה לא היה זול (PC) וחשבתי שאני יכול לפחות לצרוב CD - לא! אני שרוף של כ DVD אבל גם זה לא ממש ישר קדימה. אני חושב שאני אלך עם מאק בפעם הבאה. אני לא ממש רוצה לעצב את כוננים קשיחים - 2 פעמים לעשות את זה עם זה כבר. יש לי ADM Athlon 64x2 DUAL CORE 4600 + מעבד 2.41ghz מהירות השעון עם 1GB ראם של MSI k9n פלטינה לוח עם 2 כרטיסי מסך winfast px7950. אני יודע שזה לא הכי טוב, אבל לא קיבלתי כלום אבל היו בעיות עם זה - אני לא משחק - פשוט קנו את זה בעיקר כדי transferr שלי VHS ל-DVD. עכשיו זה עשה לי להרגיש כמו לזרוק poc זה מעל מצוק רק כדי לראות את זה להתפוצץ! זה יהיה נחמד! בכל מקרה - חזרה למציאות -- זו השאלה העיקרית שלי היא: האם יש דרך בטוחה וקלה להיפטר מכל CD שלי לכתוב תוכניות וכו ', ולא צריך לאתחל את הכוננים (יש לי 2x320gb), כך שאני יכול ללכת Costco מחר (או מה שזה לא יהיה) ו לקנות באמת gooooood תוכנית ( כי אתה נהדר המחשב אנשים ממליצים לי לקנות), כך שאני יכול למעשה לצרוב את המוסיקה תקליטורים עם והיא לא תהיה "מדע טילים 'כדי לעשות את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה פירסום של הפורום הנכון, לא עושה כך יוצר ענק עומס העבודה של הצוות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יודע, אם אתה משתמש OEM עבור XP יש רק דרך לאתחל מחדש את מערכת הקבצים ואת הדרך בה אתה יכול לשמור את כל הדברים האישיים שלך ועדיין לתקן בעיות.
| |||
| |||
| That `s כל נקודת שמח" צוות "כאן. |
|
| |||
| |||
| מצטער אם אני לא clued לעולם של PC ו לעזור "ראוי" edicate המחשב. אני רק רוצה פורקן קצת ולראות אם מישהו שם בחוץ, היו כמה הצעות של ממש. אני יהיה זהיר בעתיד ולקרוא דרך אזורים בהם כדי לפרסם. אזור Apologies. חג שמח, גארי (Kona על הפורום) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| העברה נוחה ב-Windows | katana | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 13 יולי 2009 23:55 |
| קפטן 2.0 נוחה בעיה מנהל התקן | Violaferoz | מולטימדיה רכיבי Codec | 0 | 13 יוני 2009 10:35 |
| אני מחפש צג LCD חדש זה קל כמו אפשרי על העין שלי | andrewanimation | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 8 פברואר 2008 04:41 |
| העברה נוחה ב-Windows | jimmygreen | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 8 ינואר 2008 05:38 |
| לאט peasy התחרות | אלכס | קהילה חדשות וצ 'אטים | 25 | 8 במאי 2007 02:36 |
| שרשרת כלים | |
| |