![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es gribu pilnīgi noņemt Nero un visos tās componants - tas bijis sāpes jūs zināt, kur par mani - un - man ir nepieciešams, lai novērstu Real Player un visiem tas ir "stuff". Es tikai centos darīt, in 'Pievienot / noņemt "programmas, un es saņēmu ziņu sakot, ka tas nevar pilnībā novērst Real Player. Šis dators nav lēts (PC), un es domāju es varētu vismaz dedzināt cd - nav! Es sadedzināti daži DVD, bet pat tas nebija īsti taisni uz priekšu. Es domāju, ka es iešu ar Mac nākamo reizi. Man nav īsti vēlaties formatēt manu cieto disku - Gatavs, ka 2 reizes ar šo vienu jau. Man ir ADM Athlon 64x2 Dual Core processor 4.600 + 2.41ghz clock speed ar 1GB RAM msi k9n platīns kuģa ar 2 winfast px7950 grafikas kartes. Es zinu, tas nav labākais, bet man nebija nekā, bet problēmas ar šo - man nav spēle - es tikai galvenokārt nopircis to transferr manu VHS uz DVD. Tagad, kad tas ir darīts Man ir slikta dūša tas POC pār klints tikai, lai to aplūkotu eksplodēt! Tas būtu jauki! Anyway - atpakaļ uz realitāti -- Tas ir mans galvenais jautājums: Vai ir drošs un ērts veids, kā atbrīvoties no visiem maniem CD rakstīšanas programmu uc, un nav formāts manu disku (Man ir 2x320gb), lai es varētu doties uz Costco rīt (vai citas) un nopirkt patiešām gooooood programma ( ka jums lielas dators cilvēki ieteiktu man pirkt) tā, ka es faktiski var sadedzināt manas mūzikas CD ar un tā nebūs "raķešu zinātni", lai to paveiktu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet norīkošanu ir pareiza apspriedes forma, nedarīt rada lielu darba slodzi darbiniekiem.
| |||
| |||
| Izbraukšana Revo atinstalētājs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jūs zināt, ja izmantojat OEM uz XP ir veids, kā tikai pārformatēt sistēmas failus un tādā veidā jūs varat glabāt visus savus personiskos stuff un vēl noteikt problēmas.
| |||
| |||
| Tas `s visa punktu laimīgu" personāls "šeit. |
|
| |||
| |||
| Sorry, ja es neesmu clued vērā pasaules personālo datoru palīdzību un "īsta" datoru edicate. Es tikai gribēju vent maz un redzēt, ja kāds, kas tur bija dažas reālas ieteikumus. Es jābūt piesardzīgam nākotni un izlasīt jomās, kur post. Atvainojos. Happy Holidays, Gary (Kona par forumu) |