![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Chcę całkowicie usunąć Nero i wszystkie jego componants - to był ból w wiesz, gdzie dla mnie - i - trzeba usunąć Real Player i wszystkie jego "rzeczy". Po prostu chciał zrobić to w "Dodaj / Usuń" programy i mam komunikat nie może całkowicie usunąć Real Player. Ten komputer nie jest tanie (PC) i Myślałem, że może przynajmniej nagrywania cd - nie! I spalono kilka dvd, ale nawet to nie było proste. Myślę, że pójdę z Mac następnym razem. Naprawdę nie chcesz sformatować swoje dyski twarde - 2 razy, aby zrobić z tym już. Mam ADM Athlon 64x2 dual core procesor 4600 + 2.41ghz szybkość zegara z 1GB RAM w msi k9n platyna pokładzie z 2 kartami graficznymi WinFast px7950. Wiem, że to nie jest najlepszy, ale już nie miał nic, ale problem z tym - nie gra - Ja po prostu głównie kupił go mój transferr VHS na DVD. Teraz, że zrobił mi się wyrzuceniem tego POC ponad urwisko po prostu zobaczyć, jak to wybuchnie! That would be nice! W każdym razie - powrót do rzeczywistości -- To jest moje główne pytanie: Czy jest bezpieczny i łatwy sposób pozbyć się wszystkich moich cd pisać programy itp., a nie do formatu moje dyski (mam 2x320gb) tak, że mogę przejść do Costco jutro (lub bez) i kupić naprawdę gooooood programu ( że wielki komputer ludzi zaleci dla mnie kupić) tak, że rzeczywiście mogę nagrać moje płyty CD z muzyką i nie będzie "rocket science", aby to zrobić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj oddelegowania właściwym forum, nie stwarza to ogromne obciążenie dla personelu.
| |||
| |||
| Check out REVO Uninstaller |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wiesz, jeżeli używasz OEM do XP istnieje sposób tylko sformatować system plików i w ten sposób można zachować wszystkie swoje rzeczy osobiste i nadal rozwiązać problemy.
| |||
| |||
| That `s całego punktu szczęśliwy" personel "tutaj. |
|
| |||
| |||
| Sorry if I'm not clued do świata PC pomoże i "właściwe" edicate komputera. Chciałem tylko upust trochę i sprawdzić, czy ktoś tam miał pewne realne propozycje. I'll be uważać w przyszłości i czytać przez obszary, gdzie, aby publikować wiadomości. Moje przeprosiny. Happy holidays, Gary (Kona na Forum) |