![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Vreau să eliminaţi complet Nero şi toate componants - A fost o durere în stii unde pentru mine - şi - am nevoie pentru a elimina Real Player şi tot ce este "chestii". Am încercat să facem acest lucru în "Add / Remove" programe şi am primit un mesaj care spune, nu s-ar putea elimina total Real Player.
Acest lucru nu a fost ieftin calculator (PC) si am crezut ca as putea, cel puţin arde pe un CD - nu! Am ars dvd-ul lui, dar unii chiar că nu a fost foarte simplu de urmat. Cred că voi merge cu un Mac data viitoare. Eu nu prea vreau să-mi format hard disk-uri - care face de 2 ori cu prezenta o deja. Am o ADM athlon 64x2 procesor dual core 4600 + 2.41ghz ceas de viteză cu 1GB RAM într-un msi k9n platină bord cu 2 winfast px7950 grafică carduri. Stiu ca nu e cel mai bun, dar l-am avut probleme cu nimic, dar asta - eu nu joc - Am cumpărat-o în principal pentru a-mi transferr VHS la DVD. Acum, că a făcut că mă simt ca a aruncat acest poc, pe o stâncă doar ca să-l vezi exploda! Asta ar fi frumos!! Oricum - Înapoi la realitate -- Aceasta este principala mea întrebare: Există un sigur si usor mod de a scapa de toate CD-ul meu de a scrie programe, etc, nu şi-au format pentru a-mi drive (am 2x320gb), astfel încât nu pot merge la Costco mâine (sau ce) şi cumpere un program foarte gooooood ( computer pe care le-aţi mare de oameni va recomanda pentru mine pentru a cumpăra), astfel încât pot să-mi arde de fapt CD-ul cu muzica, iar acesta nu va fi "rachete stiinta" pentru a face asta?? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Încercaţi să postaţi în forumul corect, nu face acest lucru creează o mare de muncă pentru personalul.
|
|||
|
|||
|
Check out Revo dezinstalare
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ştii, dacă utilizaţi un OEM pentru XP nu este doar o modalitate de a reformat sistemul de fişiere şi de faptul că modul în care pot să vă toate lucrurile personale şi încă remedia problemele.
|
|||
|
|||
|
Asta e tot punctul de fericit "personal" aici.
|
|
|
|||
|
|||
|
Îmi pare rău dacă nu sunt clued în lume de bucăţi de ajutor şi de "buna" edicate computer.
Am vrut doar să slobozi un pic şi să vezi dacă cineva acolo, a avut unele sugestii real. Voi fi atent, pe viitor, şi de citit prin zone în care pentru a posta. Scuzele mele. Sarbatori fericite, Gary (Kona pe forum) |