![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chcem úplne odstrániť Nero a všetky jeho componants - je to bola bolesť v viete kde pre mňa - a - Potrebujem odstrániť Real Player a je to "vec". Len som sa snažil urobiť v 'Pridať / Odobrať' programy a mám hlásenie, že sa nedá úplne odstrániť Real Player. To nebolo lacné počítače (PC) a myslel som, že som mohol aspoň napáliť CD - ne! I zápalné niektorých DVD, ale ani to nie je naozaj rovno vpred. Myslím, že pôjdem s Mac nabudúce. Nechcem, really want to môj vzor pevné disky - robiť 2 krát na tomhle už. Mám ADM Athlon 64x2 duální procesor 4600 + 2.41ghz hodinami rýchlostný s 1GB RAM v MSI K9N platinovou platňou s 2 Winfast px7950 grafických kariet. Viem, že to nie je najlepšie, ale ja som nemal nič, ale problémy s touto - Nechcem hra - hlavne som ho kúpil na transferr môj vhs na dvd. Teraz, že to urobil mi na tomto POC nad útesom jednoducho vidieť, že k výbuchu! To by bolo pekné! Mimochodom - späť do reality -- To je môj hlavný dotaz: Existuje bezpečný a jednoduchý spôsob, ako sa zbaviť všetkých mojich cd písať programy, atď, a nie je to môj vzor pohony (jsem 2x320GB), takže môžem ísť do Costco zajtra (alebo čokoľvek) a kúpiť naozaj gooooood program ( , že ste veľký počítač ľuďom odporučí pre mňa kúpiť), takže môžem skutočne spáliť mojej hudobné CD, a to nebude "raketové vedy 'to urobiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste vysielanie v správnej fórum, ne tak vytvára obrovskú záťaž pre zamestnancov.
| |||
| |||
| Pozrite sa Zrušenie Uninstaller |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vieš, ak použijete pre OEM XP existuje spôsob, ako len přeformátujete systémové súbory a tým si môžeš uschovať všetky svoje osobné veci a ešte opraviť problémy.
| |||
| |||
| To je celé miesto šťastný "zamestnanci" tu. |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa, ak som nemala dozvedieť do sveta PC pomoci a "správne" počítač edição. Len som chcel trochu vetracie a zistiť, či niekto tam má nejaké reálne návrhy. Budem opatrný v budúcnosti, a prečítať si v oblastiach, kde to post. Omlouvám se. Veselé sviatky Gary (Kona na fóre) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Easy Transfer | Katana | Operačné systémy Windows | 2 | 13. júla 2009 23:55 |
| Easy Cap 2,0 Problém s ovládačmi | Violaferoz | Multimedia & Kodeky | 0 | 13 júna 2009 10:35 |
| Hľadám nový LCD monitor, ktorý je rovnako jednoduché ako možné na mojej oko | andrewanimation | Graphics Cards & Monitory | 5 | 8. februára 2008 04:41 |
| Windows Easy Transfer | jimmygreen | Operačné systémy Windows | 12 | 8. január 2008 05:38 |
| Easy peas súťaže | alex | Spoločenstva Novinky a chat | 25 | 8. mája 2007 02:36 |
| Thread Tools | |
| |