![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Желим потпуно премештање Неро и свих његових цомпонантс - то је била бол у знаш где ме - а - је да треба да уклоните Реал Плаыер и све то "ствари". ЈА праведан суђен то учинити да у 'Додај / уклони' програми и ЈА је добио порука казивање га није могао потпуно уклоните Реал Плаыер. Ово није јефтини рачунар (ПЦ), а ја мисао ЈА могао барем изгорети цд - не! Изгорио сам неки двд-а, али ни то није стварно равно напред. Мислим да ћу ићи са Мац следећи пут. ЈА донт 'стварно желите обликовати тврдих дискова - да учини 2 пута с тим већ једном. Имам адм Атхлон 64кс2 Дуал Цоре процесор 4600 + 2.41гхз цлоцк спеед са 1ГБ РАМ-а на МСИ к9н платине пансион са 2 уинфаст пкс7950 графика картица. Знам да није најбоља, али сам имао ништа, али невоље са овим - Не игра - углавном купио сам га у моје трансферр вхс на двд. Сада када је учинио да се осећам као бацање ове поц преко литице само да би видели експлодирати! То би било лепо! Аныуаы - повратак у реалност -- Ово је моје главно питање: Постоји ли сигуран и лак начин да бисте добили ослободити од сви моји цд писати програме, итд, а не морамо обликовати дискови (имам 2кс320гб), тако да не могу ићи на Цостцо сутра (или штогод) и купити стварно гоооооод програм ( велико рачунар које ће ми препоручити за купити), тако да не могу заправо спали моје музике са ЦД-а и он неће бити ", ракетни науку 'то учинити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте објављивања у исправном форум, не радим тако ствара огроман посла за особље.
| |||
| |||
| Цхецк оут Рево Унинсталлер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| знаш, ако користите за ОЕМ КСП постоји начин да се само реформатизовати системске датотеке и на тај начин можете чувати све личне ствари, а још увек поправи проблеме.
| |||
| |||
| То `с цијелом тачка сретна" особља "овде. |
|
| |||
| |||
| Опростите ако нисам цлуед у свет рачунара и помоћ "прави" едицате рачунар. ЈА праведан тражен за мало одушка и видети ако је неко тамо имао неке стварне предлоге. Ја ћу бити опрезан у будућности и читање кроз подручја у којима за постављање. Моје извињења. Сретни празници, Гары (кона на Форуму) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус Еасы Трансфер | Катана | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 13. јула 2009 23:55 |
| Еасы Цап 2,0 Дривер Проблем | Виолафероз | Мултимедија и кодеци | 0 | 13. јуна 2009 10:35 |
| Им 'хандсоме за нови ЛЦД монитор који се као једноставан као могућ на моје очи | андреуаниматион | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 8 фебруар 2008 04:41 |
| Уиндоус Еасы Трансфер | јиммыгреен | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 8 јануар 2008 05:38 |
| Еасы пеасы такмичење | алекс | Цоммуниты Неус & Цхат | 25 | 8 мај 2007 02:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |