![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben tamamen ve tüm componants Nero kaldırmak istiyorum - bu bir ağrı oldu ve burada benim için - ve - ve Real Player kaldırmak için gereken tüm o "şey"'s. Sadece bu ekleyin / 'programları kaldırmak ve bir mesaj tamamiyle Real Player kaldırmak söyleyerek var yapmaya çalıştım. Bu bilgisayar (PC) ucuz değildi ve ben en az bir CD - not yazmak sandım! Ben yanmış bazı DVD, ancak bu bile gerçekten kolay oldu. Ben bir Mac ile sefere gidecek düşünüyorum. Gerçekten biçimi için sabit sürücüler istemiyorum - yapılır, bu bir zaten 2 kere. Ben 1GB RAM ile MSI k9n Platin kurulu 2 winfast px7950 grafik kartları ile ADM Athlon 64x2 çift çekirdekli işlemci 4600 + 2.41ghz saat hızına sahip. Ben iyi değil biliyorum, ama bu sadece sorun yaşadım - Ben oyun yok - Sadece esas DVD için VHS transferr için aldım. Şimdi bu bir uçurum üzerinde sadece patlayabilir görmek için bu POC atma gibi hissediyorum bitti! Bu güzel olacak! Neyse - Geri gerçeklik için -- Bu benim ana soru şudur: Is there ve kolay bir şekilde güvenli tüm, ve benzeri programları CD formatında yazmak zorunda değil sürücüler kurtulmak (I) bu Costco yarın git şekilde (ya da) ve gerçekten gooooood programı satın 2x320gb var almak ( bu büyük bilgisayar insanlar benim için satın almak için) ki aslında benim müzik CD ve bunu "yapmak roket bilimi 'olmayacak yakmak daha fazla olabilir bu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doğru forumda, bu nedenle yapmıyorum ilanıyla deneyin personel için büyük bir iş oluşturur.
| |||
| |||
| Check out Revo Uninstaller |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| size, eğer XP için bir OEM kullanımı sadece biçimlendirirseniz sistem dosyaları için bir yol ve ve tüm kişisel şeyler tutabilir hala sorunları gidermek böyle biliyorum.
| |||
| |||
| Bu `" burada mutlu "personel bütün nokta. |
|
| |||
| |||
| Maalesef Eğer PC yardım ve "düzgün" bilgisayar dünyasına clued değilim edicate. Sadece küçük bir havalandırma ve görmek istedim birisi orada bazı gerçek öneriler vardı. Ben ileride dikkatli olacak ve sonrası için alanları dikkatlice okuyun. Burada özür dilemek istiyorum. Bayramınız kutlu olsun, Gary (Kona Forum üzerinde) |