![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хочу, щоб повністю видалити Nero і всіх його componants - вона працює в більш ви знаєте, де для мене - і - Мені потрібно видалити Real Player, і все це "речовина". Я просто спробував зробити це в "Додати / Видалити" програми, і я отримав повідомлення про те, не може повністю видалити Real Player. Цей комп'ютер не дешево (ПК), і я думав, що зможу принаймні записати компакт-диск - ні! Я спалив Деякі DVD, але навіть не це було насправді перед собою. Я думаю, я піду з Mac наступного разу. Я дійсно не хочу, щоб мій формат жорсткого диска - зробив 2 рази з цим одним вже. Я ADM Athlon 64x2 двоядерним процесором 4600 + 2.41ghz тактовій частоті з 1 Гбайт ОЗУ в Платина ради MSI K9N з 2 WinFast px7950 відеокарт. Я знаю, що це не найкращий, але я нічого, крім неприємностей, це - не гра - Я тільки що купила основному його transferr мій VHS на DVD. Тепер, коли це зробив я відчуваю, як кидати це ВОУ над урвищем просто щоб подивитися його підірвати! Це було б добре! У всякому разі - назад до реальності -- Це мій головне питання: Чи є безпечний і простий спосіб позбутися від усіх своїх CD писати програми і т.д., і не потрібно форматувати диски (я маю 2x320GB), так що я можу піти до Costco завтра (або будь-який інший), і купити дійсно Gooooood програмі ( що ви великий народ комп'ютер буде рекомендувати для мене купити), так що можу записати свою музику з CD і не буде "ракетобудування", щоб зробити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте помістити в правильний форум, зробити це не створює величезне навантаження на персонал.
| |||
| |||
| Від'їзд Revo Uninstaller |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви знаєте, якщо ви використовуєте OEM Для XP є спосіб для переформатування системні файли і таким чином ви можете зберігати всі особисті речі та все ще виправити проблеми.
| |||
| |||
| That `S весь сенс щасливої" Персонал "тут. |
|
| |||
| |||
| Вибачте, якщо я не розкрив у світ PC HELP та "Комп'ютерні правильним" edicate. Я просто хотів зірвати небагато і подивитися, якщо хто-то там були справжні пропозиції. Я буду обережний у майбутньому і читати через райони, де пост. Мої вибачення. Happy Holidays, Gary (Кона на форумі) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Засіб міграції даних Windows | Катана | Операційні системи Windows | 2 | 13 липня 2009 23:55 |
| Easy Cap 2,0 драйвером проблеми | Violaferoz | Мультимедіа & кодеки | 0 | 13 червня 2009 10:35 |
| Я шукаю нових РК-монітора це якомога простіше на мій погляд | andrewanimation | Графічні карти & Монітори | 5 | 8 лютого 2008 04:41 |
| Засіб міграції даних Windows | jimmygreen | Операційні системи Windows | 12 | 8 січня 2008 05:38 |
| Easy Peasy конкуренції | Alex | Community News & чат | 25 | 8 травня 2007 02:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |