![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Primijetio sam da je na nekoliko računala trenutku nije bio auto ažirirajući ispravno. Niti je bio standardni NTP ogledala radi. Ako je Vaš sat nije ažirirajući Vas svibanj želite probati ovaj: Dvaput kliknite na sat Internet vrijeme karticu Promjena servera na jednom od europe.pool.ntp.org pool.ntp.org To bi trebalo izliječiti problem. Nažalost, ako je to pokriveno drugdje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mine nikada auto ažuriranja, hvala Miško!
| |||
| |||
| A užitak Dave! Drago mi je moje otkriće nekih korištenja! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Help! My Computer ne preuzima Svejedno Updates Npr. AVG, Computer Ažuriranja Ništa! | edkes | Općenito Software Chat | 1 | 23. travanj 2009 14:03 |
| Ne mogu instalirati ažuriranja | duskmon10 | Windows Operating Systems | 2 | 23. prosinac 2008 20:34 |
| Windows ažuriranja | quincysw | Windows Operating Systems | 7 | 20. listopad 2008 12:56 |
| Ažuriranja | austringer | Digital Imaging & Pisači | 8 | 28. travanj 2008 07:23 |
| Automatska ažuriranja! | craiig | Windows Operating Systems | 2 | 27. travanj 2008 11:00 |
| Thread Tools | |
| |