![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš pastebėjau, kad keli kompiuteriai metu nebuvo Auto atnaujinimas teisingai. Nei vienas standartinis NTP veidrodžiai dirbo. Jei Jūsų laikrodis nėra atnaujinimą galite parašyti pabandykite: Dukart spustelėkite laikrodis Interneto laiko kortelėje Keisti serverio į vieną europe.pool.ntp.org pool.ntp.org Tai turėtų išgydyti problema. Atsiprašome, jei tai buvo taikoma kitur. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minų niekada automatinio atnaujinimo dėka Mike!
| |||
| |||
| Dave malonumas! Džiaugiamės, kad mano atradimas buvo kokios nors! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba! Mano kompiuteryje nėra Parsisiųsti Bet Atnaujinimai Pvz Vid, Kompiuteriai Atnaujinimai Nieko! | edkes | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Balandis 23, 2009 14:03 |
| Nepavyko įdiegti atnaujinimų | duskmon10 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 23 gruodis 2008 20:34 |
| Windows naujinimus | quincysw | Windows "operacinės sistemos | 7 | 20 spalis 2008 12:56 |
| Atnaujinimai | austringer | Digital Imaging & Printers | 8 | Balandis 28, 2008 07:23 |
| Automatinė atnaujinimų! | craiig | Windows "operacinės sistemos | 2 | Balandis 27, 2008 11:00 |
| Temos įrankiai | |
| |