![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я помітив, що на декількох комп'ютерах час не було автоматичне оновлення правильно. Жоден зі стандартних NTP дзеркал працює. Якщо ваші годинник не оновлюються, як ви можете спробувати наступне: Двічі клацніть по годинах Часу в Інтернеті вкладка Зміна сервера до одного з europe.pool.ntp.org pool.ntp.org Це має вилікувати проблему. Вибачте, якщо це був пройдений в іншому місці. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mine ніколи автоматичного оновлення, завдяки Mike!
| |||
| |||
| Дейв задоволення! Glad відкриттям моя була деяку користь! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! Мій комп'ютер не завантажувати ніякі оновлення Ср Наприклад, комп'ютер оновлює Нічого! | edkes | General Software чат | 1 | 23 квітня 2009 14:03 |
| Не вдається встановити оновлення | duskmon10 | Операційні системи Windows | 2 | 23 грудня 2008 20:34 |
| Оновлення Windows | quincysw | Операційні системи Windows | 7 | 20 жовтня 2008 12:56 |
| Оновлення | austringer | Digital Imaging & Принтери | 8 | 28 квітня 2008 07:23 |
| Автоматичні оновлення! | craiig | Операційні системи Windows | 2 | 27 квітня 2008 11:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |