![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм с надеждата някой да помогне, тъй като това е движеща ми ядосана ..... когато все включа лаптопа веднъж в Windows (Vista) тя продължава да отглежда нещо общо с tray.app или нещо, което продължава да се опитва да се зареди, но не могат да намерят това, което е необходимо, но също така е трудно да се отмени или да спрете, аз съм Не сте сигурни дали това е шпионски или вируси, или може би нещо важно, че не съм се намира преди .... някакви предложения? Наздраве момчета |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| изтегли бързо стартиране тук
Това е безплатна програма. С него можете да управлявате това, което зарежда, когато Windows стартира. Ако видиш нещо което DONT искате да започнете с windwos просто махнете отметката от нея. Ако не искате да изтеглите, че, просто натиснете "Windows клавиши" и "R", а това ще доведе до потичвам кутия, тип "MSConfig" там. Отидете в раздела за стартиране и работа от там. Моята система: Персонализирано Вграден v1.2
|
|
| |||
| |||
| Наздраве, ще видим дали тя помага. |
|
| |||
| |||
| HP принтери са известни за тази грешка. |
|
| |||
| |||
| craigbenham Както подсказва evilfantasy HP принтер - ако имате такъв, но не толкова на принтер като своя софтуер ", това също ще неизправност понякога попитам за диск, просто средство за защита е да деинсталирате софтуера (проследим всяка ляво ключове в системния регистър", ако сте са удобни с редактирането на системния регистър ") и преинсталиране на софтуер с всички AV, злонамерен софтуер и т.н. Apps разстояние |
|
| |||
| |||
| Това звучи точно какво е. Тя не иска диска, когато той казва, е в състояние да намери необходими файлове, и той е трън в задника на тясно и често трябва да правят това в диспечера на задачите. Ще се опитам да изтриете софтуера на принтера и инсталирате повторно. наздравици |