![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Já jsem doufal, že někdo může pomoci, protože to je hnací mne naštvaný .....
když někdy i zapnutí notebooku jednou ve Windows (Vista) je stále přináší něco udělat s tray.app nebo něco, co drží snaží nahrát, ale nemůžete najít, co potřebujete, ale také je těžké zrušit nebo zastavit, jsem nejsou jisti, zda to je spyware nebo virus, nebo snad něco důležité, že jsem nepřišel napříč před .... nějaké návrhy? nazdraví kluci |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
download rychlé spuštění tady
je to svobodný program. S ním můžete spravovat co načte při spuštění systému Windows. Pokud vidíte něco vám dont chtějí začít s windwos jednoduše zrušte jeho zaškrtnutí. Pokud nechcete stahovat, že právě stiskněte "okna klíče" a "R" a bude vychovávat spustit zadejte "msconfig" tam. Přejděte na záložku Po spuštění a pracovat tam. Můj systém: Vlastní zástavba v1.2
|
|
|
|||
|
|||
|
fandí, bude-li to pomůže.
|
|
|
|||
|
|||
|
HP Printers jsou známá tato chyba.
|
|
|
|||
|
|||
|
craigbenham
Jak naznačuje evilfantasy HP tiskárny - pokud máte jeden, ale ne tolik jako jeho software tiskárny "tuto závadu se také někdy požádat o disk, jednoduché napravit, je odinstalovat software (vystopovat žádné levé klávesy v rejstříku", pokud si se spokojují s úpravou registru ") a znovu nainstalovat software s jakýmikoli AV, Malware apps etc vypnutí
|
|
|
|||
|
|||
|
To zní přesně, co to je. ale zeptejte se na disk, když říká, že to nemůže najít požadované soubory a je to jako osina v zadku na úzké a často jim tak učinit ve Správci úloh.
pokusí vypustit a znovu nainstalovat software tiskárny. na zdraví |