![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι ελπίζοντας κάποιος μπορεί να βοηθήσει, καθώς αυτό αποτελεί τον οδηγό για μένα τρελή ..... όταν ποτέ να στραφώ για το φορητό υπολογιστή μία φορά στα Windows (Vista) διατηρεί την ανατροφή κάτι να κάνει με ένα tray.app ή κάτι που προσπαθεί να κρατά φορτίο, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε ό, τι χρειάζεται, αλλά είναι επίσης δύσκολο να ακυρώσει ή να σταματήσει, είμαι Δεν είναι σίγουρος αν αυτό είναι spyware ή ιό, ή ίσως κάτι σημαντικό που δεν έχω έρθει σε όλη πριν .... οποιεσδήποτε προτάσεις; cheers guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| download γρήγορη εκκίνηση εδώ
είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα. Με αυτό μπορείτε να διαχειριστείτε το τι φορτώνει κατά την εκκίνηση των Windows. Αν δείτε οτιδήποτε σας DONT θέλουν να ξεκινήσουν με windwos απλώς επιλογή. Εάν δεν θέλετε να κατεβάσετε ότι, απλά πατήστε το "παράθυρα κλειδιά" και "R" και θα φέρει ένα τρέχει, πληκτρολογήστε "msconfig" εκεί μέσα. Πήγαινε στην καρτέλα εκκίνηση και το έργο από εκεί. Το σύστημά μου: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| cheers, θα δείτε αν αυτό βοηθάει. |
|
| |||
| |||
| Εκτυπωτές HP είναι γνωστά για αυτό το σφάλμα. |
|
| |||
| |||
| craigbenham Όπως υποδηλώνει evilfantasy HP Εκτυπωτής - εάν έχετε ένα, αλλά δεν είναι τόσο η Εκτυπωτής όπως το λογισμικό ", αυτή η δυσλειτουργία θα ρωτήσω επίσης μερικές φορές για ένα δίσκο, απλή λύση είναι να καταργήσετε την εγκατάσταση του λογισμικού (εντοπισμό τυχόν αριστερά κλειδιά στο μητρώο" αν είναι άνετοι με την επεξεργασία του μητρώου ") και να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό με οποιοδήποτε AV, Malware εφαρμογές κλπ off |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται ότι ακριβώς τι είναι. κάνει ρωτήσω για ένα δίσκο, όταν λέει ότι είναι σε θέση να εντοπίσει τα αρχεία που απαιτούνται, και είναι ένα μπελάς να κλείσει και συχνά πρέπει να το πράξουν στο έργο του διαχειριστή. Θα δοκιμάσετε να διαγράψετε το λογισμικό του εκτυπωτή και την επανεγκατάσταση. εις υγεία |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| Hrlp "Web Based" λειτουργικό σύστημα ιδεών παρακαλώ | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 1ο Nov 2008 07:43 |
| Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD. | ashmehta | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 17 Ιουν 2008 02:56 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |