![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'nadajući netko može pomoći jer je to driving me dovesti do ludila ..... kad sam ikada uključivanje laptopa jednom u Windows (Vista) zadržava donose najviše je nešto za napraviti sa tray.app ili nešto što se čuva pokušaju učitavanja, ali ne može naći ono što je potrebno, ali isto tako je teško otkazati ili prestati, ja sam ne siguran ako ovaj je spyware ili virus, ili možda nešto važno da se nisam prije naići .... bilo koji sugestija? nazdravlje dečki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| download quick start up ovdje
To je besplatan program. Uz to možete upravljati što učitava prilikom pokretanja sustava Windows. Ako vas ne vide ništa želite početi sa windwos jednostavno isključite je. Ako ne želite da se za download, samo pritisnite "Windows tipke" i "R" i to će dovesti do trčanje kutija, tip "msconfig" tamo. Idite na karticu za pokretanje i rad od tamo. My System: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| Klicati, vidjet će, ako to pomaže. |
|
| |||
| |||
| Pisači HP se zna za ovu grešku. |
|
| |||
| |||
| craigbenham Kao što sugerira evilfantasy Printer HP - ako je imate, ali ne toliko pisača kao softver "ovaj kvar će ponekad zatražiti diska, jednostavna je lijek za deinstalaciju programa (bilo koji pratite dolje lijevo ključeva u Registry" ako su komotni sa uređivanjem registra ") i ponovo instalirali softver s bilo AV, zaštita od zlonamjernih programa apps off itd |
|
| |||
| |||
| da zvuči točno što je to. on ne pita za disk kada se kaže da je ne možete naći potrebne datoteke, a to je bol u magarca za zatvaranje, a često su to u zadatak manager. će pokušati izbrisati pisač i ponovno instalirajte softver. živjeli |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Će "Office 95" raditi s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. veljača 2009 17:01 |
| Hrlp "Web UTEMELJENA" operativnog sustava ideje molim | pest79456 | Linux OS i alternativna | 5 | 1. studeni 2008 07:43 |
| Ne može se staviti "Enable" funkcija "na" u Bios ref CD / DVD. | ashmehta | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 17. lipnja 2008 02:56 |
| Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 siječanj 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |