kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

"Tálca alkalmazása ...." any ideas?

Reply

Téma eszközök
Old November 24, 2007, 03:56
Új tag Csoport

Remélem valaki tud segíteni, mert ez a folyamat nekem őrült .....

ha valaha fordulni, a laptop, ha a Windows (Vista) azt tartja, hogy valamit tenni a tray.app vagy ami megpróbál betölteni, de nem találja meg, amit szükséges, de azt is nehéz visszavonni, vagy hagyja abba, én vagyok nem biztos benne, ha ez a kémprogram vagy vírus, vagy talán valami fontos, hogy én még nem találkoztam előtt ....

any suggestions?

cheers guys
Old November 24, 2007, 05:19
Donor Group

letöltés gyors beindításához itt
Ez egy szabad program.
Ezzel lehet kezelni, mi betölti a Windows indításakor. Ha ön dont akar valamit kezdeni windwos egyszerűen törölje azt.

Ha nem akarod letölteni, hogy csak nyomja meg a "windows gombokat" és az "R" és azt, hogy ki fut mezőbe írja be az "msconfig" oda. Ugrás az indítás fül, és onnan.

My System: Egyedi Építés v1.2

Processzor (ok):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Alaplap:
Asus P5PL2-E
RAM memória:
2 x 1 GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafikus kártya (k):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optikai meghajtó (k):
LG DVD-ROM és LiteOn 20x DVD-RW
Case / tápegység:
Cooler Master Case és Antec PSU
Hűtés:
2x Antec Ventillátorok
Hálózat / Internet:
BT Broadband
Monitor (ok):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old November 26, 2007, 02:23
Új tag Csoport

cheers, majd ha ez segít.
Old November 26, 2007, 02:38
Moderátor Csoport

HP nyomtatók ismert ez a hiba.

Old November 26, 2007, 07:01
Új tag Csoport

craigbenham

Mint evilfantasy javasolja, HP nyomtató - ha az egyik, de nem annyira, mint a nyomtató szoftvert "az ilyen meghibásodás is néha kér lemez, egyszerű orvosolni kell távolítania a szoftvert (lenyomozására minden bal kulcsokat a nyilvántartó", ha kényelmes szerkesztésében a nyilvántartó "), és újra a szoftvert bármilyen AV, Malware apps etc off
Old December 4, 2007, 03:17
Új tag Csoport

hangzik, hogy pontosan mi is van. azt kéri a lemezt, amikor azt mondja, nem találja a szükséges fájlokat, és ez a fájdalom a seggét, hogy szoros és gyakran ezt a Feladatkezelőből.

megpróbálja törölni kell a nyomtató szoftver újratelepítése. egészségére
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.