![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Remélem valaki tud segíteni, mert ez a folyamat nekem őrült ..... ha valaha fordulni, a laptop, ha a Windows (Vista) azt tartja, hogy valamit tenni a tray.app vagy ami megpróbál betölteni, de nem találja meg, amit szükséges, de azt is nehéz visszavonni, vagy hagyja abba, én vagyok nem biztos benne, ha ez a kémprogram vagy vírus, vagy talán valami fontos, hogy én még nem találkoztam előtt .... any suggestions? cheers guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| letöltés gyors beindításához itt
Ez egy szabad program. Ezzel lehet kezelni, mi betölti a Windows indításakor. Ha ön dont akar valamit kezdeni windwos egyszerűen törölje azt. Ha nem akarod letölteni, hogy csak nyomja meg a "windows gombokat" és az "R" és azt, hogy ki fut mezőbe írja be az "msconfig" oda. Ugrás az indítás fül, és onnan. My System: Egyedi Építés v1.2
|
|
| |||
| |||
| cheers, majd ha ez segít. |
|
| |||
| |||
| HP nyomtatók ismert ez a hiba. |
|
| |||
| |||
| craigbenham Mint evilfantasy javasolja, HP nyomtató - ha az egyik, de nem annyira, mint a nyomtató szoftvert "az ilyen meghibásodás is néha kér lemez, egyszerű orvosolni kell távolítania a szoftvert (lenyomozására minden bal kulcsokat a nyilvántartó", ha kényelmes szerkesztésében a nyilvántartó "), és újra a szoftvert bármilyen AV, Malware apps etc off |
|
| |||
| |||
| hangzik, hogy pontosan mi is van. azt kéri a lemezt, amikor azt mondja, nem találja a szükséges fájlokat, és ez a fájdalom a seggét, hogy szoros és gyakran ezt a Feladatkezelőből. megpróbálja törölni kell a nyomtató szoftver újratelepítése. egészségére |