![]() |
|
| |||
| |||
| אני מקווה שמישהו יכול לעזור זה כמו לנסוע לי משוגע ..... פעם כאשר אני מפעיל את המחשב הנישא פעם ב-Windows (Vista) היא העמדת שומר משהו לעשות עם tray.app או משהו אשר שומר מנסה לטעון, אך אינו מוצא את מה שהיא צריכה, אבל גם הוא קשה כדי לבטל או לעצור, אני לא בטוח אם זה וירוס או תוכנות ריגול, או אולי משהו חשוב שיש לי לא להתקל לפני .... כל הצעה? לחיים חבר 'ה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הורד להתחלה מהירה כאן
זה חינם התוכנית. עם זה אתה יכול לנהל את מה נטען בעת הפעלת Windows. אם אתה רואה משהו שאתה רוצה להתחיל dont עם windwos פשוט בטל את הסימון שלה. אם אתה לא רוצה להוריד את זה, פשוט לחצו על "חלונות המפתחות" ו "R" וזה יביא יוצרת לרוץ, הקלד "msconfig" שם. עבור אל הכרטיסייה אתחול ולעבוד משם. המערכת שלי: אישית בנויה v1.2
|
|
| |||
| |||
| Cheers, תראה אם זה עוזר. |
|
| |||
| |||
| HP מדפסות מוכרות זה בטעות. |
|
| |||
| |||
| craigbenham כפי evilfantasy מציע HP למדפסת - אם יש לך אחד, אבל לא כל כך את התוכנה שלו כפי למדפסת "זה יהיה גם malfunction לפעמים לבקש דיסק, הוא פשוט תרופה להסיר את התוכנה (ללכוד כל עזבו את מפתחות הרישום" אם הם נוחים עם עריכת הרישום ") ולהתקין מחדש את התוכנה עם כל AV, וכו Malware Apps off |
|
| |||
| |||
| זה נשמע בדיוק מה שזה. האם זה לבקש דיסק כאשר הוא אומר שזה לא מצליח למצוא את הקבצים הדרושים, וזה קוץ בתחת כדי לסגור ולעיתים קרובות צריך לעשות זאת מנהל המשימות. ינסה למחוק את המדפסת ואת תוכנת ההתקנה מחדש. לחיים |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| Hrlp "מבוססי אינטרנט" מערכת ההפעלה רעיונות בבקשה | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 5 | ב -1 בנובמבר 2008 07:43 |
| לא ניתן לשים "אפשר" פונקציה "על" ב-BIOS REF CD / DVD. | ashmehta | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | -17 יוני 2008 02:56 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |