![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tikiuosi kas nors gali padėti, nes tai yra vairavimo man proto ..... kai kada įjungti laptopo kartą Windows (Vista), ji išlaiko auklėjant kažką daryti su tray.app ar kažką, kuris apsaugo bandant įkelti bet negaliu rasti, ką reikia, bet taip pat yra sunku panaikinti arba sustabdyti, aš Nesate tikras, ar tai yra spyware arba virusų, o gal kas nors, svarbu, kad aš atėjau ne visos iki .... Any suggestions? Cheers guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsisiųsti greitai pradėti čia
Tai nemokama programa. Su juo galima valdyti, kas atsiveria, kai Windows. Jei matote, ką jūs dont wanna pradėti windwos tiesiog nuimkite jį. Jei nenorite, kad parsisiųsti, tiesiog paspauskite "Windows raktus" ir "R", ir jis bus parodytas paleisti įrašykite "msconfig" ten. Eikite į skirtuką Paleidimas ir darbą iš ten. Mano sistema: Custom Built V1.2
|
|
| |||
| |||
| Cheers, bus rodomas, jei jis padeda. |
|
| |||
| |||
| HP spausdintuvais, yra žinoma apie šią klaidą. |
|
| |||
| |||
| craigbenham Kaip evilfantasy pasiūlymai HP Printer - jei turite vieną, tačiau ne tiek daug, kaip spausdintuvo programinę įrangą "šį sutrikimą taip pat kartais prašo disko, paprasta priemonė turi pašalinti programinę įrangą (susekti bet palikti raktus registrą", jei Pagalvokite, redagavimo registro ") ir iš naujo su AV kenkėjiška programinė įranga apps ir tt išjungti |
|
| |||
| |||
| kad skamba būtent tai, ką ji yra. ji prašo disko, kai jis sako, kad negali rasti reikalingų failų, o tai ir asilas skausmo artimas ir dažnai tenka daryti Task Manager. bandys pašalinti ir iš naujo įdiegti spausdintuvo programinę įrangą. į sveikatą |