![]() |
|
| |||
| |||
| Es ceru, kāds var palīdzēt, jo tas rosina mani traks ..... ja kādreiz ieslēgt klēpjdatoru vienreiz logi (Vista) tā saglabā audzina kaut ko darīt ar tray.app vai kaut ko tur mēģina slodze, bet nevar atrast to, ko vajadzības, bet arī ir grūti anulēt vai apturēt, es esmu pārliecināts, ja tas ir spyware vai vīruss, vai varbūt kaut ko svarīgu, ka man nav saskārušies līdz .... any suggestions? Cheers guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| download ātru uzsākšanu šeit
tā ir bezmaksas programma. Ar to jūs varat pārvaldīt to, kas slodzes, kad Windows sākas. Ja redzat kaut ko tu dont vēlaties sākt ar windwos vienkārši izņemiet to. Ja jūs nevēlaties lejupielādēt, ka, nospiežot pogu "Windows atslēgas" un "R", un tā būs audzināt vadīt ierakstiet "msconfig", tur. Iet uz starta tab un darbu no turienes. Mana sistēma: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| Cheers, redzēs, ja tas palīdz. |
|
| |||
| |||
| HP printeri ir zināms par šo kļūdu. |
|
| |||
| |||
| craigbenham Kā evilfantasy iesaka HP Printer - ja jums tāds ir, bet ne tik daudz printera programmatūru "šis traucējums būs arī dažkārt pieprasīt Disk, vienkāršs aizsardzības līdzeklis ir atinstalēt programmatūru (izsekot palikušo atslēgas Reģistrs" ja jūs ir apmierināti ar rediģēšanas reģistrs ") un pārinstalēt programmatūru ar jebkuru AV, Malware apps utt off |
|
| |||
| |||
| , kas skan tieši kas tas ir. tas lūgt diska, kad tā saka, tas nevar atrast nepieciešamo failu, un tas ir sāpes ass slēgt un bieži vien to darīt uzdevumu pārvaldnieku. mēģinās dzēst printera programmatūru un pārinstalēt. urravas |
![]() |
|
| Bookmarks |