menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

"Zásobník aplikácie ...." akékoľvek nápady?

Reply

Thread Tools
Old 24. novembra 2007, 03:56
Nový člen skupiny

Default "Zásobník aplikácie ...." akékoľvek nápady?

Ja som dúfal, že niekto môže pomôcť, pretože to je hnacia mne naštvaný .....

keď niekedy aj zapnutie notebooku raz vo Windows (Vista) je stále prináša niečo urobiť s tray.app alebo niečo, čo drží snaží nahrať, ale nemôžete nájsť, čo potrebujete, ale tiež je ťažké zrušiť alebo zastaviť, som nie sú istí, či to je spyware alebo vírus, alebo snáď niečo dôležité, že som neprišiel naprieč pred ....

nejaké návrhy?

nazdraví kluci
Old 24.novembra 2007, 05:19
Darcu Skupina

download rýchle spustenie tady
je to slobodný program.
S ním môžete spravovať čo načíta pri spustení systému Windows. Ak vidíte niečo vám dont chcú začať s windwos jednoducho zrušte jeho začiarknutie.

Ak nechcete sťahovať, že práve stlačte "okna kľúča" a "R" a bude vychovávať spustiť zadajte "msconfig" tam. Prejdite na kartu Po spustení a pracovať tam.

Môj systém: Vlastné zástavba v1.2

Processor (s):
Duálny Inter Core E2160@3.02Ghz
Základná doska:
Asus P5PL2-E
Pamäť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chladenie:
2x Antec Fans
Sieť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 26.novembra 2007, 02:23
Nový člen skupiny

fandí, bude-li to pomôže.
Old 26.novembra 2007, 02:38
Moderátor skupiny

HP Printers sú známa táto chyba.

Old 26.novembra 2007, 07:01
Nový člen skupiny

craigbenham

Ako naznačuje evilfantasy HP tlačiarne - ak máte jeden, ale nie toľko ako jeho softvér tlačiarne "túto závadu sa tiež niekedy požiadať o disk, jednoduché napraviť, je odinštalovať softvér (vystopovat žiadne ľavej klávesy v registri", ak si sa spokojují s úpravou databázy Registry ") a znova nainštalovať softvér s akýmikoľvek AV, Malware apps etc vypnutie
Old 4 decembra 2007, 03:17
Nový člen skupiny

To znie presne, čo to je. ale obráťte sa na disk, keď hovorí, že to nemôže nájsť požadované súbory a je to ako osina v zadku na úzkej a často im tak urobiť v Správcovi úloh.

pokúsi vypustiť a znova nainštalovať softvér tlačiarne. na zdravie
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" ashaiba Všeobecné Hardware Chat 6 13. Marec 2009 15:56
Bude "Office 95" práca s "Windows XP"? Raynhawk Office & Aplikácie 4 23. februára 2009 17:01
Hrlp "internetovej" operačného systému myšlienok, prosím pest79456 Linux & Alternatívne OS 5 1. novembra 2008 07:43
Nemožno dať "ENABLE" fungovať "na" v BIOSu ref CD / DVD. ashmehta Notebooky, Mobily a PDA 8 17. júna 2008 02:56
Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". aechain Operačné systémy Windows 5 24. januára 2008 15:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.