![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja som dúfal, že niekto môže pomôcť, pretože to je hnacia mne naštvaný ..... keď niekedy aj zapnutie notebooku raz vo Windows (Vista) je stále prináša niečo urobiť s tray.app alebo niečo, čo drží snaží nahrať, ale nemôžete nájsť, čo potrebujete, ale tiež je ťažké zrušiť alebo zastaviť, som nie sú istí, či to je spyware alebo vírus, alebo snáď niečo dôležité, že som neprišiel naprieč pred .... nejaké návrhy? nazdraví kluci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| download rýchle spustenie tady
je to slobodný program. S ním môžete spravovať čo načíta pri spustení systému Windows. Ak vidíte niečo vám dont chcú začať s windwos jednoducho zrušte jeho začiarknutie. Ak nechcete sťahovať, že práve stlačte "okna kľúča" a "R" a bude vychovávať spustiť zadajte "msconfig" tam. Prejdite na kartu Po spustení a pracovať tam. Môj systém: Vlastné zástavba v1.2
|
|
| |||
| |||
| fandí, bude-li to pomôže. |
|
| |||
| |||
| HP Printers sú známa táto chyba. |
|
| |||
| |||
| craigbenham Ako naznačuje evilfantasy HP tlačiarne - ak máte jeden, ale nie toľko ako jeho softvér tlačiarne "túto závadu sa tiež niekedy požiadať o disk, jednoduché napraviť, je odinštalovať softvér (vystopovat žiadne ľavej klávesy v registri", ak si sa spokojují s úpravou databázy Registry ") a znova nainštalovať softvér s akýmikoľvek AV, Malware apps etc vypnutie |
|
| |||
| |||
| To znie presne, čo to je. ale obráťte sa na disk, keď hovorí, že to nemôže nájsť požadované súbory a je to ako osina v zadku na úzkej a často im tak urobiť v Správcovi úloh. pokúsi vypustiť a znova nainštalovať softvér tlačiarne. na zdravie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 13. Marec 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práca s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikácie | 4 | 23. februára 2009 17:01 |
| Hrlp "internetovej" operačného systému myšlienok, prosím | pest79456 | Linux & Alternatívne OS | 5 | 1. novembra 2008 07:43 |
| Nemožno dať "ENABLE" fungovať "na" v BIOSu ref CD / DVD. | ashmehta | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 17. júna 2008 02:56 |
| Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". | aechain | Operačné systémy Windows | 5 | 24. januára 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |