![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'надајући неко може помоћи јер је то дривинг ме довести до лудила ..... кад сам икада укључивање лаптоп једном у Уиндоус (Виста) задржава доносе највише је нешто радити са траы.апп или нешто што се чува покушају отпремања, али не може наћи оно што је потребно, али исто тако је тешко отказати или престати, ја сам не сигуран да данашји је спыуаре или вирус, или можда нешто важно да се нисам пре наићи .... било који сугестија? наздравље момци |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| доунлоад куицк старт уп овде
То је бесплатан програм. Уз то можете управљати што учитава приликом покретања система Уиндоус. Ако вас не виде ништа желите почети са уиндуос једноставно искључите је. Ако не желите да се за доунлоад, само притисните "Уиндоус тастера" и "Р" и то ће довести до трчање кутија, тип "мсцонфиг" тамо. Идите на картицу за покретање и рад од тамо. Мы Сыстем: Прилагођени Буилт в1.2
|
|
| |||
| |||
| Клицање, видјет ће, ако то помаже. |
|
| |||
| |||
| Штампачи ХП се зна за ову грешку. |
|
| |||
| |||
| цраигбенхам Као што сугерише евилфантасы Принтер ХП - ако је имате, али не толико штампача као софтвер "овај квар ће понекад затражити диска, једноставна је лек за деинсталацију програма (било који пратите доле лево кључева у Регистры" ако су комотно са изменити регистратора ") и поново инсталирали софтвер са било АВ, заштита од злонамерних програма аппс офф итд |
|
| |||
| |||
| да звучи тачно шта је то. он не пита за диск када се каже да је не можете наћи потребне датотеке, а то је бол у магарца за затварање, а често су то у задатак манагер. ће покушати избрисати штампач и поново инсталирајте софтвер. живели |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 13 март 2009 15:56 |
| Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? | Раынхаук | Оффице & Апплицатионс | 4 | 23 фебруар 2009 17:01 |
| Хрлп "Уеб Основана" оперативног система идеје молим | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 5 | 1 новембар 2008 07:43 |
| Не може се ставити "Енабле" функција "на" у Биос реф ЦД / ДВД. | асхмехта | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 8 | 17. јуна 2008 02:56 |
| Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". | аецхаин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 24 јануар 2008 15:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |