![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Birisinin bu kadar yardımcı olabilir bana deli ..... yönlendirdiğini umut ediyorum zaman hiç i laptopunda kez (Windows Vista) bir tray.app veya yüklemeye çalışırken sürekli bir şeyler yapmak için bir şeyler kadar getiriyor ama tutar da iptal etmek veya durdurmak zordur ihtiyacınız bulamıyor teslim, I'm Bu bir virüs, ya da belki önemli i önce .... rastlamak değil casus yazılım olduğundan emin değilim Öneriniz? bravo çocuklar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| indirmek hızlı başlatmak kadar burada
bu ücretsiz bir program. Ile size yük pencerelerin ne başlar yönetebilirsiniz. If you dont windwos ile basit bir işaretini kaldırın başlamak istediğiniz bir şey görüyorum. Eğer indirmek için, sadece "ve" Windows tuşlarına basın "R" ve bir çalıştırmak kutusunu getirecektir istemiyorum, türü "" Orada MSCONFIG. Başlangıç sekmesine gidin ve oradan çalışır. Benim Sistemi: Özel v1.2 Dahili
|
|
| |||
| |||
| Eğer yardımcı olur tezahürat, göreceksiniz. |
|
| |||
| |||
| HP Yazıcılar Bu hatanın bilinir. |
|
| |||
| |||
| craigbenham Olarak evilfantasy HP Yazıcı öneriyor - Eğer, ancak çok Yazıcı ve yazılım "da bazen Disk, basit ilaç soracaktır bu arızalar olarak Kayıt Defteri'nde herhangi bir sol tuşlarını aşağı (takip yazılımı kaldırmak için bir var" eğer Kayıt Defteri ") ve AV, Kötü Amaçlı Yazılım ile yazılım uygulamaları vb kapalı yeniden düzenleme ile rahat |
|
| |||
| |||
| Bu tam olarak nedir bu sesler. Bu bir disk için bu gerekli dosyaları bulamamasıdır, ve kıçından bir ağrı ve kapatmak için sık sık bu görev yöneticisi yapmak gerekiyor diyor sormak gelmez. Yazıcı yazılımı ve yeniden yükleme silme çalışacağız. peynir |
![]() |
|
| Bookmarks |