менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

"Tray застосування ...." будь-які ідеї?

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 листопада 2007, 03:56
Нові члени групи

Default "Tray застосування ...." будь-які ідеї?

Я сподіваюся, хтось може допомогти, оскільки це зводить мене з розуму .....

якщо коли-небудь я переходжу на ноутбуці раз на Windows (Vista) воно зберігає виховують щось робити з tray.app або те, що намагаються встановити навантаженням, але не можете знайти те, що воно необхідно, але важко скасувати або припинити, я Чи не впевнений, що це програми-шпигуни чи вірус, або, може бути, щось важливе, що я не зустрічав до ....

будь-які пропозиції?

ура хлопці
Old 24 листопада 2007, 05:19
Донор групи

Завантажити швидкого запуску тут
Це вільна програма.
З його допомогою ви можете керувати тим, що навантаження, коли Windows починає. Якщо ви видите, що ви не хочете починати з Windwos просто зніміть його.

Якщо ви не хочете завантажувати, просто натисніть кнопку "Клавіші Windows" і "R", і це принесе до запуску введіть "MSCONFIG" там. Перейдіть на вкладку запуску і роботі звідти.

Моя система: Custom Built v1.2

Процесор (и):
Інтер Dual Core E2160@3.02Ghz
Материнська плата:
Asus P5PL2-E
ОЗУ:
2 X 1GB DDR2 533MHz PC4200
Графічна карта (и):
Nvidia GeForce 7600GS 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Western Digital 160Gb SATA HDD
Оптичний привід (и):
LG DVD-Rom і LiteOn 20x DVD-RW
Діло / PSU:
Cooler Master Корпус і БП Antec
Охолодження:
2x Antec вентилятори
Мережі / Інтернет:
BT Broadband
Монітор (и):
Samsung SyncMaster 931CW 19 "
Операційна система (и):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 26 листопада 2007, 02:23
Нові члени групи

Cheers, чи буде це допомагає.
Old 26 листопада 2007, 02:38
Модератор групи

Принтери HP відомі за цю помилку.

Old 26 листопада 2007, 07:01
Нові члени групи

craigbenham

Як evilfantasy пропонує Принтер HP - якщо у вас є, але не настільки, принтер в якості свого програмного забезпечення "ця несправність буде також іноді просять за диск, це простий засіб для видалення програмного забезпечення (вистежити будь-якого лівого ключів у реєстрі", якщо ви найбільш зручний для редагування реєстру ") і повторно встановити програмне забезпечення з будь-якого А.В., шкідливих програм і т.д. Off
Old 4 грудня 2007, 03:17
Нові члени групи

це звучить саме те, що це таке. вона просить диск, коли він говорить, що не в змозі знайти необхідні файли, і це біль у дупі, щоб закрити і часто доводиться робити це за допомогою диспетчера завдань.

буде спробуйте видалити програмне забезпечення принтера і перевстановити. ура
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" ashaiba Генеральний обладнання чат 6 13 березня 2009 15:56
Чи буде "Офіс 95" працювати з "Windows XP"? Raynhawk Office Suites & Застосування 4 23 лютого 2009 17:01
Hrlp "WEB ОСНОВІ" операційна система ідей, будь ласка pest79456 Linux & альтернативних ОС 5 1 листопада 2008 07:43
Не можу поставити "Enable" функція "на" в Bios Ref CD / DVD. ashmehta Ноутбуки, КПК & Mobiles 8 17 червня 2008 02:56
Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". aechain Операційні системи Windows 5 24 січня 2008 15:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.