![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я сподіваюся, хтось може допомогти, оскільки це зводить мене з розуму ..... якщо коли-небудь я переходжу на ноутбуці раз на Windows (Vista) воно зберігає виховують щось робити з tray.app або те, що намагаються встановити навантаженням, але не можете знайти те, що воно необхідно, але важко скасувати або припинити, я Чи не впевнений, що це програми-шпигуни чи вірус, або, може бути, щось важливе, що я не зустрічав до .... будь-які пропозиції? ура хлопці |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантажити швидкого запуску тут
Це вільна програма. З його допомогою ви можете керувати тим, що навантаження, коли Windows починає. Якщо ви видите, що ви не хочете починати з Windwos просто зніміть його. Якщо ви не хочете завантажувати, просто натисніть кнопку "Клавіші Windows" і "R", і це принесе до запуску введіть "MSCONFIG" там. Перейдіть на вкладку запуску і роботі звідти. Моя система: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| Cheers, чи буде це допомагає. |
|
| |||
| |||
| Принтери HP відомі за цю помилку. |
|
| |||
| |||
| craigbenham Як evilfantasy пропонує Принтер HP - якщо у вас є, але не настільки, принтер в якості свого програмного забезпечення "ця несправність буде також іноді просять за диск, це простий засіб для видалення програмного забезпечення (вистежити будь-якого лівого ключів у реєстрі", якщо ви найбільш зручний для редагування реєстру ") і повторно встановити програмне забезпечення з будь-якого А.В., шкідливих програм і т.д. Off |
|
| |||
| |||
| це звучить саме те, що це таке. вона просить диск, коли він говорить, що не в змозі знайти необхідні файли, і це біль у дупі, щоб закрити і часто доводиться робити це за допомогою диспетчера завдань. буде спробуйте видалити програмне забезпечення принтера і перевстановити. ура |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 6 | 13 березня 2009 15:56 |
| Чи буде "Офіс 95" працювати з "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Застосування | 4 | 23 лютого 2009 17:01 |
| Hrlp "WEB ОСНОВІ" операційна система ідей, будь ласка | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 5 | 1 листопада 2008 07:43 |
| Не можу поставити "Enable" функція "на" в Bios Ref CD / DVD. | ashmehta | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 17 червня 2008 02:56 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |