![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам един приятел, който пречки спортове - той е Spreadsheets обратно до 1998 г. - всички на floppies - създадени с Quattro Pro. Просто Vista купи лаптоп, и не мога да цифрата как да прехвърлите файлове, така Vista може да ги отварят. Quattro ще се зарежда, и всичко е на разположение сега (бюджет) е Corel 8. Всяко евтини решения / предложения? Благодаря предварително .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква е точната разширение? OpenOffice може да бъде в състояние да ги отварят.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Разширението в QPRO е WQ1 (DOS, мисля). Може да бъде пусната в Windows, както QPW. Corel е QPW 8.0, но аз все още не могат да направят това отворете си (антични) Spreadsheets. Ще се опитам Отворено Офис-не мислех за това ........ благодарности |
|
| |||
| |||
| Опитвам това за да го трансформирате един по-модерен формат, след което отворете с OpenOffice. :)
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако всичко останало не успее ....... Дълги раздухан Аз знам, но ..... ако той все още има стари W98 компютър, с Quattro Pro инсталирана, аз вярвам имаше възможност да се "запишете в Excel форма" т, така че той може да resave важната такива, както и когато той се нуждае от тях.
Също така, аз вярвам M $ Excel 2000 е добавка, но не съм сигурен дали това ще работи по Excel 2003 или 2007. Ако не можете да ги предаде в Excel формат, Отворено Службата ще ги прочетете също. HTH Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да прехвърляте файлове от hardrive към външни устройство за съхранение | oldun1 | Общи Софтуер Чат | 2 | 29-ти Октомври 2009 01:32 |
| Имам един приятел ... | pv166 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 5тата Sep 2008 05:51 |
| Как да прехвърляте файлове на външни hardrive с Linux LiveCD? | aechain | Дискове & сменяемите носители | 1 | 25 Jan 2008 16:05 |
| Как да прехвърляте файлове от мъртвите COMP към нови COMP | ltlon | Windows операционни системи | 3 | 15 Jan 2008 15:12 |
| C: е пълна. Какви файлове мога да безопасно прехвърляне на D: и как? | TRUEfrancesca | Общи Софтуер Чат | 13 | 10 Jan 2008 04:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |