![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám přítele, který znevýhodněním sporty - má tabulky již v roce 1998 - to vše na diskety - vytvořena s Quattro Pro. Prostě koupil notebook Vista a nemůžu přijít, jak přenášet soubory, takže Vista může otevřít. Quattro se nezavede, a všechno, co má nyní k dispozici (rozpočet) je Corel 8. Jakékoli levné řešení nebo návrhy? Thanks in advance .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaká je přesná příponu souboru? OpenOffice může být schopen otevřít.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Prodloužení QPRO je WQ1 (DOS, myslím). Může být uveden do Windows QPW. Corel QPW 8.0, ale nemohu ještě dělat to otevřít jeho (antické) tabulky. Pokusím Open Office-nenapadlo, že ........ díky |
|
| |||
| |||
| Zkusit tento převést na modernější formát, pak otevřete s OpenOffice. :)
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud všechno ostatní selže ....... Dlouhé vinuté Já vím, ale ..... když má stále staré W98 PC s Quattro Pro instalaci jsem přesvědčen, že byla možnost "uložit v aplikaci Excel forma" t, aby mohl znovu uložit Nejdůležitější z nich, jak a kdy to potřebuje.
Také věřím, M $ Excel 2000 má přidat, ale nejsem si jist, zda to bude fungovat v aplikaci Excel 2003 nebo 2007. Pokud můžete dostat je do formátu Excel, Open Office bude si je také. HTH Můj systém: Domů Kompiluje
|