![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ένα φίλο που μειονεκτήματα σπορ - έχει φύλλα πίσω στο 1998 - για όλες τις δισκέτες - δημιουργήθηκε με Quattro Pro. Αγόρασε μόνο ένα laptop Vista, και εγώ δεν μπορώ να υπολογίσω πώς να μεταφέρετε τα αρχεία ώστε Vista μπορεί να τα ανοίξει. Quattro δεν θα φορτώσει, και το μόνο που διαθέτει τώρα (προϋπολογισμός) είναι Corel 8. Κάθε οικονομικές λύσεις / προτάσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποια είναι η ακριβής επέκταση του αρχείου; OpenOffice μπορεί να είναι σε θέση να τα ανοίξετε.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Η επέκταση QPRO είναι wq1 (dos, νομίζω). Μπορούν να τεθούν σε Windows ως QPW. Corel έχει QPW 8,0, αλλά δεν μπορώ ακόμα να το ανοίξετε (αντίκα του) υπολογιστικών φύλλων. Θα προσπαθήσω Open Office-δεν είχαν σκεφτεί ........ ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάζω αυτό να το μετατρέψετε σε μια πιο σύγχρονη μορφή, στη συνέχεια ανοίξτε με το OpenOffice. :)
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν όλα είχαν αποτύχει ....... Long ασθμαίνων ξέρω, αλλά ..... αν έχει ακόμα το παλιό PC W98, με το Quattro Pro εγκατασταθεί, πιστεύω ότι υπήρχε μια επιλογή για να "σώσει στο Excel forma" t, έτσι θα μπορούσε να αποθηκεύσετε ξανά τα σημαντικά αυτά, όπως και όταν τις χρειάζεται.
Επίσης, πιστεύω M $ Excel 2000 έχει προστεθεί στο, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το έργο θα ήταν για το Excel 2003 ή το 2007. Αν μπορείτε να τα πάρετε σε μορφή Excel, Open Office θα τα διαβάσετε επίσης. HTH Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να μεταφέρετε αρχεία από hardrive σε εξωτερική συσκευή αποθήκευσης | oldun1 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 29 Οκτωβρίου, 2009 01:32 |
| Έχω αυτό το φίλο ... | pv166 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 5ο Σεπ 2008 05:51 |
| Πώς να μεταφέρετε αρχεία σε εξωτερικούς hardrive LiveCD με το Linux; | aechain | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 25 Ιαν 2008 16:05 |
| Πώς να μεταφέρετε αρχεία από νεκρά ΜΥΔ ΜΥΔ σε νέες | ltlon | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 15 Ιαν 2008 15:12 |
| Γ: είναι πλήρης. Τι αρχεία μπορώ να μεταφέρει με ασφάλεια σε D: και πώς; | TRUEfrancesca | Γενικά Λογισμικό Chat | 13 | 10 Ιαν 2008 04:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |