![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam prijatelja koji je hendikep sport - on ima tablice natrag u 1998 - sve na diskete - oformljen sa Quattro Pro. On je pravedan grana drveta Vista laptop, a ja ne mogu shvatiti kako to prijenos kartoteka pa Vidik može ih otvoriti. Quattro neće učitati, a sve je sada dostupan (proračun) je Corel 8. Bilo koji jeftin rješenja / sugestije? Thanks in advance .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je točno ekstenzija datoteka? OpenOffice svibanj biti u mogućnosti da ih otvoriti.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ekstenzija u QPRO je WQ1 (DOS, mislim). Može se staviti u sustav Windows kao QPW. Corel ima QPW 8.0, ali ja još uvijek ne mogu da ga otvori mu (antiknim) proračunske tablice. Će se pokušati Open Office-nije mislio o tome ........ hvala |
|
| |||
| |||
| Pokušati ovo to pretvoriti Internet to više moderan oblik, a zatim otvorite sa OpenOffice. :)
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako sve ostalo ne uspije ....... Dugo duhački znam, ali ..... ako je on još uvijek ima stare W98 PC-u, sa Quattro Pro Installer, JA vjerovati ima je izbor to "spremanje u Excelu Forma" t, da bi se mogao resave važne one, kao i kada ih treba.
Također, vjerujem da M $ Excel 2000 ima dodaj u, ali nisam siguran da li će to raditi na Excel 2003 ili 2007. Ako možete ih dobiti u Excel formatu, Open Office će ih također pročitati. HTH My System: Početna Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako prenijeti datoteke s hardrive vanjskim uređaj za pohranu | oldun1 | Općenito Software Chat | 2 | 29 listopad 2009 01:32 |
| Imam prijatelja ... | pv166 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 5. Sep 2008 05:51 |
| Kako za prijenos datoteka na vanjske hardrive sa LiveCD Linux? | aechain | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 25 siječanj 2008 16:05 |
| Kako prenijeti datoteke iz mrtvih comp na novi comp | ltlon | Windows Operating Systems | 3 | 15 siječanj 2008 15:12 |
| C: je puna. Koje datoteke mogu sigurno prenijeti na D: i kako? | TRUEfrancesca | Općenito Software Chat | 13 | 10 siječanj 2008 04:53 |
| Thread Tools | |
| |