![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy barátom, aki hátrányos helyzetű sportok - ő táblázatokat még 1998-ban - minden lemezeket - megteremtette a Quattro Pro. Épp most vettem egy Vista laptop, és nem tudom a szám hogyan vigyük át a fájlokat, oly módon Vista megnyitná azokat. Quattro nem töltődik be, és mindaz, amit most már elérhető (költségvetés) a Corel 8. Bármilyen olcsó megoldások / javaslatok? Köszönet előre .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a pontos file kiterjesztés? OpenOffice képes lehet megnyitni azokat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| A kiterjesztés a QPRO van wq1 (dos, azt hiszem). Lehet helyezni, mint a Windows QPW. Corel már QPW 8,0, de én még nem teszi a nyílt (antik) táblázata. Megpróbálja Open Office-nem is gondoltam rá ........ köszönöm |
|
| |||
| |||
| Próba ez átalakítani, hogy a modernebb formában, majd nyissa meg az OpenOffice. :)
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha minden kötél szakad ....... Hosszú kifulladt Tudom, de ..... ha még mindig a régi PC-W98, a Quattro Pro telepítve van, azt hiszem volt egy lehetőség, hogy "ha az Excel-forma" t, tehát ő tudna mentse el újra a legfontosabbak, ahogyan és amikor szüksége van rájuk.
Is, úgy vélem, M $ Excel 2000-ben van hozzá, de nem vagyok benne biztos, hogy ez működne az Excel 2003 vagy 2007. Ha lehet kapni őket Excel formátumban, az Open Office fogja olvasni azokat is. HTH My System: Home Testfelépítés
|