![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי חבר מי נכויות ספורט - יש לו גיליונות אלקטרוניים לאחור עד 1998 - על כל floppies - נוצר עם Quattro Pro. הוא פשוט קנה מחשב נייד של Windows Vista, ואני לא מצליח להבין איך להעביר את כל הקבצים של Windows Vista ניתן לפתוח אותם. Quattro לא יטען, ואת כל מה שיש לו זמין כעת (תקציב) הוא Corel 8. כל זול פתרונות / הצעות? תודה מראש .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהי סיומת הקובץ המדויק? OpenOffice יוכלו לפתוח אותם.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| את הסיומת ב QPRO הוא wq1 (DOS, אני חושב). ניתן להכניס את Windows כפי QPW. Corel יש QPW 8.0, אבל אני לא יכול עדיין לעשות את זה פתוח (עתיק שלו) אלקטרוניים. ינסו-Open Office לא חשבתי על זה ........ תודה |
|
| |||
| |||
| לנסות זה כדי להמיר אותו לפורמט מודרני יותר, ולאחר מכן לפתוח עם אופן אופיס. :)
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם שום דבר לא נכשל ....... נשימה ארוכה אני יודע, אבל ..... אם עדיין יש לו את המחשב הישן W98, עם Quattro Pro מותקן, אני מאמין שיש אפשרות "לשמור ב-Excel פורמה" לא, כדי שיוכל שמור מחדש את החשובים, כמו וכאשר הוא זקוק להם.