![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir draugs, kas grūtībām sports - viņš izklājlapas atpakaļ 1998 - visas disketes - radīta ar Quattro Pro. Viņš tikko nopirka Vista klēpjdatoru, un es nesaprotu, kā pārsūtīt failus, lai Vista var atvērt. Quattro nav slodzes, un visu, kas tam ir pieejams tagad (budžeta) ir Corel 8. Jebkurš lēti risinājumi / ieteikumi? Thanks in advance .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāds ir precīzs faila paplašinājums? OpenOffice varētu to atvērt.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| In QPRO pagarinājumu WQ1 (DOS, I think). Var laist Windows kā QPW. Corel ir QPW 8.0, bet es vēl nevar darīt to atvērtu viņa (antīko) izklājlapas. Mēģināšu Open Office-nebija doma par to ........ pateicība |
|
| |||
| |||
| Mēģinājums šis konvertēt to uz modernāku formātā, tad atvērt ar OpenOffice. :)
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja visi vēl nav ....... Long aizdusu es zinu, bet ..... ja viņš vēl ir vecais W98 PC, ar Quattro Pro uzstādīts, es uzskatu, ka bija iespēja "saglabāt Excel forma" t, lai viņš varētu atkārtoti saglabāt svarīgi un kā un kad viņš tās ir nepieciešamas.
Arī es uzskatu, M $ Excel 2000 ir pievienojumprogramma, bet es neesmu pārliecināts, vai tas darbotos uz Excel 2003 vai 2007. Ja jūs varat saņemt tos Excel formātā, Open Office lasīs viņiem arī. HTH Mana sistēma: Home Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |