![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mam znajomego, który utrudnień sportowych - posiada arkuszy do 1998 - wszystko na dyskietki - utworzony z Quattro Pro. On kupił Vista laptop, i nie mogę postać jak przenieść pliki więc Vista może je otworzyć. Quattro nie zostanie załadowany, a wszystkie dostępne on teraz (budżetu) jest Corel 8. Wszelkie niedrogich rozwiązań / sugestie? Thanks in advance .........
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jaki jest dokładny rozszerzenie pliku?
OpenOffice można je otworzyć.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Przedłużenie QPRO jest wq1 (DOS, I think). Mogą być wprowadzone do systemu Windows jako QPW. Corel ma QPW 8.0, ale nie mogę jeszcze je otworzyć jego (zabytkowej) arkuszy kalkulacyjnych. Czy spróbować Open Office, nie myśli o tym ........ dzięki
|
|
|
|||
|
|||
|
Próbować to w celu przekształcenia go w bardziej nowoczesnej formie, a następnie otworzyć w OpenOffice. :)
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli wszystko inne zawiedzie ....... Długie zdyszany Wiem, ale ..... jeśli nadal ma stare W98 komputera z Quattro Pro zainstalowany, wierzę, nie było opcji "zapisz w programie Excel forma" t, więc mógł Zapisz w ważnych, jak i kiedy ich potrzeb.
Także uważam, M $ Excel 2000 ma dodać, ale nie jestem pewien, czy to praca na Excel 2003 lub 2007. Jeżeli możesz uzyskać je w formacie Excel, Open Office będzie czytać je również. HTH My System: Start Build
|