![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am un prieten care handicapuri de sport - le-a foilor de calcul înapoi la 1998 - toate pe dischete - create cu Quattro Pro. El doar a cumparat un laptop Vista, iar eu nu pot figura modalitatea de a transfera fişiere pentru Vista a putea a le deschide. Quattro nu se va încărca, şi tot el a disponibil acum (buget) este Corel 8. Orice soluţii necostisitoare / sugestii? Thanks in advance .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care este exact extensie de fişier? OpenOffice poate fi în măsură să le deschideţi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Extinderea în QPRO este WQ1 (dos, cred). Pot fi puse în Windows ca QPW. Corel a QPW 8.0, dar eu nu pot face încă o deschisă Antique lui () foi de calcul. Va încerca Open Office-nu ar fi gandit la ea ........ mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Încerca acesta pentru ao transforma într-un format mai moderne, apoi deschideţi cu OpenOffice. :)
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă tot nu ....... Long winded Stiu, dar ..... dacă el încă mai are PC-ul vechi W98, cu Quattro Pro instalat, cred că a existat o opţiune de a "salva în Excel forma" T, asa ca el a putut resalvaţi cele importante, ca şi atunci când el are nevoie de ele.
De asemenea, cred că M $ Excel 2000 are o adăugaţi, în, dar nu sunt sigur dacă acest lucru ar lucra la Excel 2003 sau 2007. Dacă se poate lua pe ei în format Excel, Open Office, de asemenea, le va citi. HTH Sistemul meu: Home Build
|
![]() |
|
| Marcaje |