![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám priateľa, ktorý znevýhodnením športy - má tabuľky už v roku 1998 - to všetko na diskety - vytvorená s Quattro Pro. Jednoducho kúpil notebook Vista a nemôžem prísť, ako prenášať súbory, takže Vista môže otvoriť. Quattro sa nezavedie, a všetko, čo má teraz k dispozícii (rozpočet) je Corel 8. Akékoľvek lacné riešenie alebo návrhy? Thanks in advance .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aká je presná príponu súboru? OpenOffice môže byť schopný otvoriť.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Predĺženie QPRO je WQ1 (DOS, myslím). Môže byť uvedený do Windows QPW. Corel QPW 8.0, ale nemôžem ešte robiť to otvoriť jeho (antickej) tabuľky. Pokúsim Open Office-nenapadlo, že ........ vďaka |
|
| |||
| |||
| Skúsiť tento previesť na modernejší formát, potom otvorte s OpenOffice. :)
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak všetko ostatné zlyhá ....... Dlhé vinuté Já vím, ale ..... keď má stále staré W98 PC s Quattro Na inštaláciu som presvedčený, že bola možnosť "uložiť v programe Excel forma" t, aby mohol znova uložiť Najdôležitejšie z nich, ako a kedy to potrebuje.
Tiež verím, M $ Excel 2000 má pridať, ale nie som si istý, či to bude fungovať v programe Excel 2003 alebo 2007. Ak môžete dostať ich do formátu Excel, Open Office bude si ich tiež. HTH Môj systém: Domov Kompiluje
|