![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам пријатеља који хендикеп спорт - табеле је поново 1998 - све на дискетама - креиран са Кватро ПРО. Он је само купио Видик лаптопа, а ја не могу да схватим како да пренесете датотеке тако да Виста може да их отвори. Кватро не учита, и све је сада доступна (буџета) је Корел 8. Било јефтино решење / предлоге? Хвала унапред .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је то тачна ознака типа датотеке? ОпенОффице може да их отвори.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Проширење у КПРО је УК1 (ДОС, мислим). Могу се ставити у Уиндоус као КПУ. Цорел има КПУ 8.0, али ја још увек не могу да га отвори (антички) табеле. Отворена Канцеларија ће покушати, није мислио о томе ........ хвала |
|
| |||
| |||
| Покушати ово претворити га више модерних формата, а затим отворите са ОпенОффице. :)
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако ништа друго не успе ....... Дуго даха знам, али ..... ако је он још увек има стари ПЦ-У98, са Кватро ПРО инсталиран, верујем да постоји опција да се "чувате у програму Ексцел Форма" тона, тако да је могао ресаве оне важне, као и кад их потребама.
Такође, верујем да П $ програму Ексцел 2000 има додати, али нисам сигуран да ли ће радити на овом програму Ексцел 2003 или 2007. Ако можете да их добијете у Ексцел формату, Отворена Канцеларија ће их и прочитати. ХТХ Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како да пренесете датотеке из хардриве на екстерни уређај за складиштење | олдун1 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 29 Окт 2009 01:32 |
| Имам пријатеља ... | пв166 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 5. Сеп 2008 05:51 |
| Како за пренос датотека на спољне хардриве са ЛивеЦД Линукс? | аецхаин | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 25 јануар 2008 16:05 |
| Како пренети датотеке из мртвих цомп на нови цомп | лтлон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 15 јануар 2008 15:12 |
| "Ц: је пуна. Које датотеке могу безбедно пренети на Д: и како? | ТРУЕфранцесца | Уопштено Софтуаре Цхат | 13 | 10 јануар 2008 04:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |