![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kim spor özürlü bir arkadaşım var - geri 1998 e-tablolar var - tüm disketler üzerindeki - Quattro Pro ile oluşturulmuş. Sadece bir dizüstü bilgisayar satın Vista ve nasıl bu kadar uzak manzara onları açabilirsiniz dosyaları aktarmak için tahmin edemezler. Quattro, ve şimdi (bütçe) vardır yükleyemedik olacak Corel 8'dir. Herhangi bir ucuz çözümler / öneriler? Şimdiden teşekkür ederiz .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne tam dosya uzantısı nedir? OpenOffice onlara açık olabilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| QPRO bir uzantısı wq1 (dos, I) think. Windows QPW olarak koymak olabilir. Corel QPW 8,0 var, ama ben henüz onun (antik açık yapamaz) e-tablolar. Will try Open Office-bu ........ düşündüm hadn't teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Denemek bu bir daha modern biçimi, sonra açık OpenOffice ile dönüştürülecek. :)
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bütün bunlardan ....... başarısız Uzun Biliyorum, soluksuz ama ..... Eğer hala, Quattro Pro yüklü olan eski W98 bilgisayar var ve o, kendilerine ihtiyaçlarını, orada bir seçenek "Excel biçim" değil kaydetmek için olduğunu, bu yüzden de önemli olan resave olabilir, inanıyorum.
Ayrıca, ben Excel 2000 M $ inanıyorum bir ekleme vardır, ama olsun bu Excel 2003 veya 2007 üzerinde çalışacak emin değilim. Eğer Excel içine alabilirsiniz, Open Office de bunları okumaz. HTH Benim Sistemi: Ev Yapı
|
![]() |
|
| Bookmarks |