![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є друг, який інваліди спорту - він таблицями до 1998 року - все на дискетах - створений з Quattro Pro. Він просто купив ноутбук Vista, і я не можу зрозуміти, як переносити файли, так Vista можна відкрити їх. Quattro не буде завантажуватися, і все, що він має в своєму розпорядженні зараз (бюджет) Corel 8. Будь-який недорогих рішень та пропозиції? Спасибо заранее .........
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке точне розширення файлу? OpenOffice зможе відкрити їх.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Розширення в QPRO є WQ1 (DOS, я думаю). Може бути введена в Windows як QPW. Corel має QPW 8.0, але я поки що не може зробити його відкритим його (антик) таблиці. Буде відкрито намагаються Офіс-не думав про це ........ спасибо |
|
| |||
| |||
| Намагатися цей перетворити його в більш сучасному форматі, а потім відкрити з OpenOffice. :)
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо все інше не ....... Довгий намотаною я знаю, але ..... якщо у нього ще є старий комп'ютер W98 з встановленою Quattro Pro, я вважаю, що була можливість "Зберегти в Excel Forma" T, щоб він міг зберегти найбільш важливі з них, як і коли він має потребу в них.
Крім того, я вважаю, M $ Excel 2000 додати, але я не впевнений, чи буде це робота з Excel 2003 або 2007 році. Якщо ви можете отримати їх у формат Excel, Open Office буде читати їх також. HTH Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як перенести файли з Hardrive на зовнішньому пристрої зберігання даних | oldun1 | General Software чат | 2 | 29 жовтня 2009 01:32 |
| У мене подруга ... | pv166 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 5 вересня 2008 05:51 |
| Як передавати файли на зовнішні Hardrive з Linux LiveCD? | aechain | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 25 січня 2008 16:05 |
| Як перенести файли з мертвих Comp нових Comp | ltlon | Операційні системи Windows | 3 | 15 січня 2008 15:12 |
| C: повна. Які файли можна безпечної передачі D: і як? | TRUEfrancesca | General Software чат | 13 | 10 січня 2008 04:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |