по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Два въпроса!

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви януари, 2008 година, 14:59
Новите държави Група

Здравейте всички

Имам два въпроса в този форум, за да попитам:

1) Всеки път, когато възнамеряват да инсталирате някоя софтуери, някои дават два часа изпълнимия файл, по един за Windows 32bit, а другият за 64 битов Windows. Какви са тия? Аз съм с помощта на Windows XP Home Edition [1GB RAM и 120GB HDD] и как да знам кое да се инсталира?

2) Имам широколентова интернет връзка, с честотна лента от 2Mbps. Разбирам, че при свързване към Интернет, моя адрес е моята идентичност в WWW. Но наскоро Дойдох да се знае, че разследването може лесно да злоупотребява с някои сайтове и хакери. Затова е важно да защитим нашия адрес, докато сърфирате от нарушители. Аз също не желаят да се прикрие (прокси) / скрий моите ПР, тъй като не е правен (?). Следователно, на въпроса ми се, "Има ли някои софтуери с отворен код за да защитим нашите ПР или има някои техники в Windows да играят наоколо?"

Аз съм много любопитен да знам за тези, Моля, споделете вашето знание.

Благодаря ви за отговорите,

Имате голям ден:)
С уважение
Vijay
Old 21-ви януари, 2008 година, 16:12
Номер на групата

Вие сте почти сигурно текат 32-битова версия, за да отиде с тях.

Вие не можете да "скрие" Вашият IP ако изпълнявате чрез пълномощник, тъй като IP адреси трябва да се използва за изпращане на пакети и да направи работата в интернет. Това е изключително малко вероятно, че някой ще "рязка рана" вие чрез Вашият IP адрес, най-лошото да направите, е да пристанище сканиране вас и всичко те се опитват да бъдат блокирани от защитна стена. Идеята, че ПР адрес е еквивалентно на банкова сметка или кредитна карта, номер и трябва да бъдат защитени и гарантирани чрез всички средства, е абсурдно и нереално. Така че не се тревожи за това - просто пуснете достойни Firewall.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 21-ви януари, 2008 година, 17:22
Новите държави Група

Благодарение Carbon

Така че, Windows XP е 32-битова операционна система и текущи защитна стена програмата защитава ПР адрес от нарушители.

Благодаря много,
:)
Old 21-ви януари, 2008 година, 22:25
Номер на групата

Първият е малко разстояние. Съществуват две версии на XP, който едва ли някога използван, която позволява на хората да използват повече от 3.5GB на RAM, наречен 54-късче или x64 и x86 "32-битов" версия. Шансовете са по-добри от 99%, че използвате 32-битова версия. Тя не е колкото може по-ясно, когато хората имат Vista, тъй като те идват от един и същ диск много хора използват x64. Така че ще искат 32-битов софтуер, но не мисля, че това не е 64-битова версия на XP (защото там е).
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc