![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Имам два въпроса в този форум, за да попитам: 1) Всеки път, когато възнамеряват да инсталирате някоя софтуери, някои дават два часа изпълнимия файл, по един за Windows 32bit, а другият за 64 битов Windows. Какви са тия? Аз съм с помощта на Windows XP Home Edition [1GB RAM и 120GB HDD] и как да знам кое да се инсталира? 2) Имам широколентова интернет връзка, с честотна лента от 2Mbps. Разбирам, че при свързване към Интернет, моя адрес е моята идентичност в WWW. Но наскоро Дойдох да се знае, че разследването може лесно да злоупотребява с някои сайтове и хакери. Затова е важно да защитим нашия адрес, докато сърфирате от нарушители. Аз също не желаят да се прикрие (прокси) / скрий моите ПР, тъй като не е правен (?). Следователно, на въпроса ми се, "Има ли някои софтуери с отворен код за да защитим нашите ПР или има някои техники в Windows да играят наоколо?" Аз съм много любопитен да знам за тези, Моля, споделете вашето знание. Благодаря ви за отговорите, Имате голям ден:) С уважение Vijay |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие сте почти сигурно текат 32-битова версия, за да отиде с тях. Вие не можете да "скрие" Вашият IP ако изпълнявате чрез пълномощник, тъй като IP адреси трябва да се използва за изпращане на пакети и да направи работата в интернет. Това е изключително малко вероятно, че някой ще "рязка рана" вие чрез Вашият IP адрес, най-лошото да направите, е да пристанище сканиране вас и всичко те се опитват да бъдат блокирани от защитна стена. Идеята, че ПР адрес е еквивалентно на банкова сметка или кредитна карта, номер и трябва да бъдат защитени и гарантирани чрез всички средства, е абсурдно и нереално. Така че не се тревожи за това - просто пуснете достойни Firewall.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодарение Carbon Така че, Windows XP е 32-битова операционна система и текущи защитна стена програмата защитава ПР адрес от нарушители. Благодаря много, :) |
|
| |||
| |||
| Първият е малко разстояние. Съществуват две версии на XP, който едва ли някога използван, която позволява на хората да използват повече от 3.5GB на RAM, наречен 54-късче или x64 и x86 "32-битов" версия. Шансовете са по-добри от 99%, че използвате 32-битова версия. Тя не е колкото може по-ясно, когато хората имат Vista, тъй като те идват от един и същ диск много хора използват x64. Така че ще искат 32-битов софтуер, но не мисля, че това не е 64-битова версия на XP (защото там е).
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |