![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem Mám dvě otázky v tomto fóru se zeptat: 1) Pokud mám v úmyslu instalovat žádný software, někteří dávají dva spustitelné soubory, jeden pro Windows 32bit, a druhé pro 64 bitové Windows. Co to znamená? Já používám Windows XP Home Edition [1GB RAM a HDD 120gigabajt] a jak to mám vědět, který z nich to nainstalovat? 2) Mám širokopásmové připojení k internetu s šířkou pásma na 2Mbps. Chápu, že při připojení k internetu, moje IP adresa je mou totožnost v WWW. Ale nedávno jsem se vrátil, vím, že IP lze snadno zneužít některé internetové stránky a hackery. Proto je nezbytné, abychom chránili naše IP adresu a zároveň surfovat z útočníky. Také jsem si nepřejí maska (proxy) / skrýt moje IP, protože není právní (?). Proto moje otázka zní: "Existují některé open-source software na ochranu naší IP, nebo je tam nějaké techniky do oken hrát kolem?" Jsem opravdu zvědavý vědět o nich, prosím podělte se o své znalosti. Děkuji za vaše odpovědi, Přeju krásný den:) Pozdravy Vijay |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty jsou téměř jistě běh na 32 bitovou verzi, tak jít s těmi. Nemůžete "schovat" vaší IP pokud spustíte přes proxy, IP adres, protože musí být použity k odesílání paketů a webové práce. Je velmi nepravděpodobné, že někdo bude "hack" vám prostřednictvím vaší IP adresu, je nejhorší, že můžeme udělat, je port scan vás a vše, co by zkusit třeba blokována firewallem. Představa, že IP adresa je ekvivalentní k bankovnímu účtu nebo kreditní karty, číslo a musí být chráněna a zabezpečena pomocí jakýchkoliv prostředků je absurdní a nereálné. Takže se nemusíte starat o to - právě běží slušný firewall.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky Carbon Ano, znamená Windows XP 32-bit OS a spustit program, firewall chrání IP adresy z VetřeIci. Díky moc, :) |
|
| |||
| |||
| První z nich je trochu mimo. Existují dvě verze XP, který je málo používaná, že umožňuje používat více než 3,5 gigabajt paměti, tzv. 54-bit nebo x64 a x86 "32-bit" verzi. Šance jsou větší než 99%, kterou jste pomocí 32 bitové verzi. Není to tak jasné, kdy lidé mají Vista, jak přicházejí, protože na stejném disku hodně lidí používá x64. Takže budete chtít na 32 bit software, ale myslím, že neexistuje 64-bit verzi XP (protože tam je).
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |