![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all
Έχω δύο ερωτήσεις σε αυτό το φόρουμ να ρωτήσω: 1) Κάθε φορά που έχω την πρόθεση να εγκαταστήσουν οποιοδήποτε λογισμικό, ορισμένες δώσουμε δύο εκτελέσιμα αρχεία, ένα για τα Windows 32bit και το άλλο για τα Windows 64 bit. Ποιες είναι αυτές; Είμαι χρησιμοποιώντας το Windows XP Home Edition [1GB RAM και 120GB HDD] και πώς πρέπει να γνωρίζω ποια θα εγκαταστήσετε; 2) Έχω μια ευρυζωνική σύνδεση με το εύρος ζώνης των 2Mbps. Καταλαβαίνω ότι όταν είναι συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο, η διεύθυνση IP μου είναι τα στοιχεία μου κατά του WWW. Αλλά πρόσφατα ήρθα να γνωρίζουν ότι ΠΕ μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά από ορισμένες ιστοσελίδες και hackers. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο για την προστασία μας διεύθυνση IP ενώ σέρφινγκ από εισβολείς. Επίσης, δεν επιθυμούν να συγκαλύψουν (proxy) / απόκρυψη μου ΠΕ, δεδομένου ότι δεν είναι νομικό (;). Συνεπώς, η ερώτησή μου είναι, "Υπάρχουν κάποια λογισμικά ανοιχτού κώδικα για την προστασία μας ΠΕ ή υπάρχει κάποια τεχνική στα Windows για να παίξει κοντά;" Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω σχετικά με αυτά, παρακαλούμε να μοιράζονται τις γνώσεις σας. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Έχετε μια μεγάλη μέρα:) Χαιρετισμοί Vijay |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είστε σχεδόν σίγουρα τη λειτουργία των 32 bit έκδοση, οπότε πάμε με αυτές.
Δεν μπορείτε να "κρύψει" IP σας αν δεν εκτελείται μέσω πληρεξουσίου, επειδή τα ΕΠ πρέπει να χρησιμοποιείται για να στείλει πακέτα και κάνει το web εργασίας. Είναι εξαιρετικά απίθανο ότι κάποιος θα "hack" σας μέσω των IP διεύθυνση, το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι λιμένα σάρωσης σας και δοκιμάστε κάτι που πρέπει να αποκλείονται από ένα τείχος. Η ιδέα ότι μια διεύθυνση IP αντιστοιχεί σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα και θα πρέπει να προστατεύονται και να διασφαλίζονται με κάθε μέσο που είναι και παράλογη και εξωπραγματική. Επομένως, μην ανησυχείς - απλώς τρέχει ένα αξιοπρεπές τείχος.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη Carbon
Έτσι, μέσα Windows XP 32-bit OS και εκτελεί ένα πρόγραμμα firewall προστατεύει τη διεύθυνση IP από εισβολείς. Ευχαριστώ πολύ, :) |
|
|
|||
|
|||
|
Η πρώτη είναι λίγο εκτός. Υπάρχουν δύο εκδόσεις των XP, που χρησιμοποιούνται σχεδόν ποτέ του ότι επιτρέπει στα άτομα να χρησιμοποιούν περισσότερα από 3.5GB RAM, που ονομάζεται 54-bit ή x64, x86 και το "32-bit" έκδοση. Είναι καλύτερες από 99% που είστε με τη χρήση των 32 bit έκδοση. Δεν είναι τόσο σαφές όταν οι άνθρωποι έχουν Vista, δεδομένου ότι όπως έρχονται στον ίδιο δίσκο πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν x64. Έτσι, θα ήθελα το 32 bit λογισμικό, αλλά δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχει 64-bit των XP (επειδή υπάρχει).
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|